27/1/16

Ε.Καρακώστας για υψηλόβαθμες κομματικές προσλήψεις στο Δημόσιο


Mε αφορμή τον κυβερνητικά προτεινόμενο για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, στην κοινοβουλευτική επιτροπή δημοσίων επιχειρήσεων, ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Ε. Καρακώστας στηλίτευσε την υποκρισία της Αριστεράς, η οποία αν και εξόχως κρατικοδίαιτη, παριστάνει τον πολέμιο του κομματικού Κράτους!

Το όργιο προσλήψεων Αριστερών σε υψηλόμισθες θέσεις του Δημοσίου συνεχίζεται αδιάλειπτα, παρά το γεγονός της κοινωνικής κατακραυγής για το βόλεμα συγγενών υπουργών και βουλευτών του συνονθυλεύματος Σύριζα-ΑΝΕΛ και εν μέσω των μεγάλων κινητοποιήσεων των Ελλήνων αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών, που πλήττονται βάναυσα από το Μνημόνιο της Αριστεράς, το οποίο υπερψήφισε και η ΝΔ. Είναι τέτοιο το θράσος των «αγωνιστών» της μεταπολιτευτικής Αριστεράς, ώστε να υποτιμούν τη νοημοσύνη και να προκαλούν ευθέως τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο άνεργους, παραθέτοντας στα βιογραφικά τους σημειώματα τις «αγωνιστικές τους περγαμηνές» στα κόμματα της Αριστεράς, ΚΚΕ και Σύριζα!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο προτεινόμενος από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χ. Σπιρτζή, για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΣΕ, Κ. Πετράκης. Στο βιογραφικό του προς τα μέλη της επιτροπής δημοσίων επιχειρήσεων, τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην πολιτική του δραστηριότητα στο χώρο της Αριστεράς, φτάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου να δηλώνει το εξής εκπληκτικό: «θεωρώ τον εαυτό μου στρατευμένο με την ριζοσπαστική Αριστερά»!



Ως είθισται στη μεταπολιτευτική σοβιετική ελληνόφωνη «δημοκρατία, ο στρατευμένος με τη ριζοσπαστική Αριστερά διορίζεται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΣΕ, αφού προηγουμένως «πολέμησε το κομματικό Κράτος» από το υπουργείο ΥΠΕΧΩΔΕ όπου εργάστηκε από το 1978 μέχρι το 1991!

«Το θεωρούμε υποτιμητικό όχι τόσο για τους βουλευτές που μετέχουν στην επιτροπή, όσο για τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα εκατομμύρια των ανέργων», σημείωσε ο συναγωνιστής Καρακώστας, ψηφίζοντας κατά του διορισμού των προτεινόμενων «αγωνιστών» του Σύριζα.