30/1/16

Ε.Καρακώστας: "Χαιρετίζουμε τον δίκαιο αγώνα των Ελλήνων αγροτών"


Ο βουλευτής Βοιωτίας και ειδικός αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας κατέρριψε τα επιχειρήματα της ψευτοδεξιάς ΝΔ επί του αγροτικού ζητήματος, επισημαίνοντας πως η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει τον δίκαιο Αγώνα τον Ελλήνων Αγροτών σε όλη τη χώρα.

«Την απόπειρα της ΝΔ να παρουσιαστεί ως συμπαραστάτης των δίκαιων κινητοποιήσεων των Ελλήνων αγροτών, την αναίρεσε προ ολίγων ημερών ο ίδιος ο πρόεδρός της, ο οποίος δήλωσε από αυτό εδώ το βήμα πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ. Πολύ περισσότερο όμως, έχει αναιρεθεί από τον Αύγουστο του 2015, όταν η Νέα Δημοκρατία ψήφισε και υπέγραψε και με τα δυο χέρια το Μνημόνιο της Αριστεράς»!

Επί του νομοσχεδίου για την ασφάλιση και την αντασφάλιση ο συναγωνιστής Καρακώστας σημείωσε πως πλήττει τις ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες, τους εργαζομένους και βεβαίως τους καταναλωτές, προς όφελος των ξένων πολυεθνικών. Πρόκειται, καθώς είπε, για νομοσχέδιο του οποίου το πλαίσιο ξεπερνά την οδηγία της Ε.Ε. με την οποία καλείται η χώρα μας να συμμορφωθεί, με προφανή στόχο να εξυπηρετηθεί το διεθνές κεφάλαιο.

Σχετικά με την διάταξη για το Ε.Σ.Ρ., ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής στηλίτευσε την φαρσοκωμωδία περί «δημοκρατικής πολυφωνίας», σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Το πρωί από τη Βουλή καταγγέλλετε το διαπλεκόμενο τηλεοπτικό τοπίο και το βράδυ συνωστίζεστε στα κανάλια της διαπλοκής. Καμία συναίνεση από τη Χρυσή Αυγή, διότι εσείς είστε με τα κανάλια της διαπλοκής και τους νταβατζήδες της ενημέρωσης και η Χρυσή Αυγή είναι με το Λαό»!