14/10/15

Ε. Καρακώστας: Δεν θα υπογράψουμε ποτέ τη θανατική καταδίκη των Ελλήνων!


Ο βουλευτής Βοιωτίας Συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας τόνισε στην ομιλία του στην επιτροπή για τα μνημονιακά προαπαιτούμενα πως η Χρυσή Αυγή δεν θα γίνει συνένοχος στην καταστροφή των Ελλήνων! Ακολουθεί η ομιλία:

Επί δέκα μήνες, τα στελέχη του Σύριζα μας λένε ότι δίνουν μάχη κατά των δανειστών και των εκβιασμών τους. Καμία μάχη δεν δίνουν. Στην πραγματικότητα, έχουν κηρύξει τον πόλεμο στη λογική. Ο εισηγητής του Σύριζα αντί επεξηγήσεων για τα δυσβάσταχτα μέτρα του πολυνομοσχεδίου, έκανε λόγο για την ευτυχία, τάχα, να έχουμε αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα. Αναφέρθηκε μάλιστα και στην μελλοντική πορεία της Αριστεράς στην Ευρώπη. Τον διαβεβαιώνουμε ότι κανέναν Έλληνα δεν ενδιαφέρει η πορεία της Αριστεράς στην Ευρώπη, στην Ελλάδα δε, η κοινωνία δεν είναι ευτυχισμένη, όπως προσδοκούσε, αλλά εξόχως εξοργισμένη.

Έκανε επιπλέον λόγο για «άναρθρες κραυγές» από την Χρυσή Αυγή, κατά του πολυνομοσχεδίου. Εάν η αντίδραση του Ελληνικού Λαού στην πλήρη υποδούλωση, στο ξεπούλημα και στην εξαθλίωση λογίζεται από την Αριστερά ως «άναρθρες κραυγές», τότε είναι Τιμή για τη Χρυσή Αυγή να βρίσκεται στην πρωτοπορία αυτών των απαξιωτικώς λεγόμενων «άναρθρων κραυγών».

Αν μη τι άλλο αποδεικνύεται ότι οι βουλευτές του Σύριζα βρίσκονται εκτός κοινωνικής πραγματικότητας: με πρόσχημα την σωτηρία της χώρας μέσω των Μνημονίων θέτουν την ταφόπλακα σε κάθε προοπτική ανάταξης της ελληνικής οικονομίας, αφού προηγουμένως νομιμοποίησαν τις αντεθνικές πολιτικές των προκατόχων τους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τους οποίους πλέον συναγωνίζονται σε ξενοδουλεία!

Επί του πολυνομοσχεδίου και των σκληρότατων μέτρων του, ενδεικτικά αναφέρω τα εξής:
  • Κατάργηση της κατώτατης σύνταξης των 360 ευρώ για όσους είναι κάτω των 67 ετών
  • Κατάργηση της σύνταξης στους ανασφάλιστους υπερήλικες του ΟΓΑ
Αυτοί βεβαίως, δεν διαθέτουν τις καταθέσεις των υπουργών και βουλευτών του Σύριζα, ούτε τα χαρτοφυλάκια των τελευταίων σε επενδυτικά funds του εξωτερικού.
  • Κατάργηση της δυνατότητας συμψηφισμού με τη σύνταξη των οφειλετών του ΟΑΕΕ με χρέη από 20.000 έως 50.000 ευρώ.
  • Επανέρχονται οι ποινικές διώξεις για μικρομεσαίους επαγγελματίες, τους οποίους εσείς οδηγήσατε στη δουλεία των τόκων.
  • Τιμωρείτε όποιον επενδύει στην ελληνική γη και κατέχει έστω και μικρή ιδιοκτησία και αφήνετε ανενόχλητους όσους βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και επενδύουν σε ξένα funds.
  • Κατάργηση της διαδικασίας εκχώρησης ανείσπρακτων μισθωμάτων, η οποία επαναφέρει τη φορολόγηση των ιδιοκτητών επί ανύπαρκτων εισοδημάτων, όπως ακριβώς κι επί φανταστικών αντικειμενικών αξιών με τον ΕΝΦΙΑ.
  • Κοροϊδία και συνεχής εξαπάτηση με εκδικητική διάθεση προς τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, εις ότι αφορά το συνταξιοδοτικό τους. Τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι ο κομματικός στρατός που διορίσατε στο δημόσιο και γι' αυτό τους τιμωρείτε.
  • Δεν υπάρχει στο πολυνομοσχέδιο, καμία πρόταση επί της επίλυσης του δημογραφικού, η οποία είναι αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπιστεί και το ασφαλιστικό ζήτημα.
Εν κατακλείδι, το παρόν πολυνομοσχέδιο δεν επιλύει τα προβλήματα του Ελληνικού Λαού αλλά αντιθέτως, προσθέτει νέα, ακόμη βαρύτερα. Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται ποτέ να υπογράψει τη θανατική καταδίκη των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Πατρίδος μας