10/10/15

Ιστορική ομιλία και συζήτηση στη Χαλκίδα


Στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα, ο συναγωνιστής Γ. Δήμου παρουσίασε το πώς επιτυγχάνεται η ιστορική λήθη ενός λαού με τη συστηματική αλλοίωση ή απόκρυψη των γεγονότων από τα κυρίαρχα καθεστώτα.

Αφορμή η σφαγή άνω των 1.700, αμάχων ως επί το πλείστον, Ελλήνων από τις κομμουνιστικές συμμορίες στην Πηγάδα του Μελιγαλά, τον Σεπτέμβρη του 1944 και το σχετικό σύνθημα "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ", που ακόμη φωνάζουν οι "προοδευτικοί" της αριστεράς, αντί να γονατίσουν και να ζητήσουν συγγνώμη. Ο συναγωνιστής παρουσίασε τα αδιαμφισβήτητα ιστορικά γεγονότα και την αντιμετώπιση των πολιτών από τους κομμουνιστές στις περιοχές που καταλάμβαναν. Οι πρακτικές τους έχουν σημερινό αντίστοιχο μόνο στις θηριωδίες των τζιχαντιστών του ISIS και της Boko Haram. Ας θυμόμαστε ότι και αυτοί οι βάρβαροι τζιχαντιστές παρουσιάστηκαν επί μάκρον από τα σιωνιστικά ΜΜΕ παγκοσμίως ως "επαναστάτες" που αντιπολιτεύονται τα "φασιστικά" καθεστώτα των χωρών τους. Η μελέτη της (πραγματικής) ιστορίας μας βοηθά να διακρίνουμε την αλήθεια στο παρόν και να αντιλαμβανόμαστε τον καθεστωτικό σχεδιασμό για το μέλλον. Επί του θέματος ξεκίνησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με πληθώρα παραδειγμάτων, ιστορικών και σύγχρονων, από όλον τον κόσμο, που έκλεισε με τον σχολιασμό της τρέχουσας επικαιρότητας από τον συναγωνιστή Δ. Δροσινάκη. 

Την εποχή που το πολιτικό σύστημα (και) στην Πατρίδα μας έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική φωνή αντίστασης. Είμαστε η μοναδική φωνή Αλήθειας σε ένα καθεστώς φτιαγμένο με ψεύδη και μαύρη προπαγάνδα. Και γι' αυτό ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.