15/10/15

Ε.Καρακώστας: "Θα θερίσετε θύελλες Εθνικής Αντίστασης!"


Ο ειδικός αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας, προχώρησε σε δριμεία κριτική του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα του Μνημονίου της Αριστεράς. Κατηγόρησε ευθέως τον εμπαιγμό του Ελληνικού Λαού από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, η οποία προχωρά στον αφανισμό της ελληνικής μεσαίας τάξης και στην ολοκληρωτική ισοπέδωση της εθνικής μας οικονομίας.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: 
«Το παρόν πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα αποτελεί την τρανότερη απόδειξη πως η απόφαση της κυβερνήσεως Σύριζα να διεξάγει το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015 ελήφθη με την βεβαιότητα πως ο Ελληνικός Λαός θα έλεγε «ΝΑΙ» σε ένα Νέο Μνημόνιο. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας και εσωτερικής κατανάλωσης, έκανε τότε λόγο για εκβιασμό από μέρους των Ευρωπαίων εταίρων του. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, ο εκβιασμός δηλαδή των Ευρωπαίων εταίρων, η Χρυσή Αυγή δεν έχει λόγο να το αμφισβητεί, έχει όμως πολλούς λόγους και κάθε δικαίωμα να θεωρεί την κυβέρνηση Σύριζα συμμέτοχο του ωμού εκβιασμού εις βάρος του Ελληνικού Λαού!

Και θεωρεί την κυβέρνηση Σύριζα συμμέτοχο στον ωμό εκβιασμό εις βάρος των Ελλήνων, διότι:
Πρώτον, ουδέποτε αντέδρασε στην παράνομη απόφαση της διακοπής της χρηματοδότησης προς τις ελληνικές τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, γεγονός που οδήγησε στο κλείσιμο των τραπεζών και στην επιβολή των capital controls. Απόφαση την οποία εξαρχής κατήγγειλε η Χρυσή Αυγή δια του Αρχηγού της και την οποία επιφανείς καθηγητές όπως ο Martin Hellwig του Max Plank Institut χαρακτηρίζουν ως αντικαταστατική και συνεπώς παράνομη.

Δεύτερον, προέβη στην απόφαση του κλεισίματος των τραπεζών, στην επιβολή των capital controls και ενθάρρυνε την τρομερή οικονομική τρομοκρατία κατά του Ελληνικού Λαού, κατά τη διάρκεια της εβδομάδος που ολοκληρώθηκε με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Τρίτον, σαστισμένη από το απροσδόκητο για εκείνη αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, προέβη από την επομένη κιόλας σε σειρά ενεργειών οι οποίες θα εφαρμόζονταν στην περίπτωση επικρατήσεως του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα.

Τέταρτον, υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο, το οποίο δικαίως φέρει τον τίτλο του Μνημονίου της Αριστεράς, μέρος των μέτρων του οποίου φέρνετε προς ψήφιση με το επαίσχυντο τούτο πολυνομοσχέδιο.

Και κατέληξε λέγοντας:
«Έχετε το θράσος να θριαμβολογείτε για μια ανύπαρκτη νίκη, καθώς λέτε, της Αριστεράς στην Ευρώπη. Θριαμβολογείτε επί των ερειπίων τα οποία δημιουργήσατε από κοινού με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Από αυτά τα ερείπια όμως, θα ορθώνονται οι Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης για να σας υπενθυμίζουν πως η ώρα της πληρωμής του λογαριασμού θα έρθει. Και στο όνομα του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή θα απαιτήσει από εσάς τόσο το κλεμμένο αρχικό κεφάλαιο, όσο και το νόμιμο τόκο! Το να ομιλεί τέλος, η ΝΔ για σκληρά μνημονιακά μέτρα, ακούγεται ως διάλεξη του Ηρώδη για την παιδική θνησιμότητα!

Εν κατακλείδι, το παρόν πολυνομοσχέδιο δεν επιλύει τα προβλήματα του Ελληνικού Λαού αλλά προσθέτει νέα, ακόμη βαρύτερα. Διόλου τυχαίο ότι οι δανειστές σας επιδοκιμάζουν. Μην περιμένετε, όμως, την επιδοκιμασία του Ελληνικού Λαού: η περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση-μαριονέτα των τοκογλύφων έχει παρέλθει.

Σκορπίσατε ανέμους καταστροφής, θα θερίσετε θύελλες Εθνικής Αντίστασης: Η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής, θα είναι η απάντηση των Ελλήνων σε εσάς και στους τοκογλύφους εταίρους σας»!