10/7/15

N.Mίχος: "Χαριστική βολή και στους αγρότες το νέο Μνημόνιο της Αριστεράς"


Επίθεση προς την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο βουλευτής Εύβοιας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μίχος, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή επί της συζήτησης για το νέο Μνημόνιο. Ο συναγωνιστής Μίχος σημείωσε πως το νέο -σκληρότερο από τα προηγούμενα- Μνημόνιο, το φέρνει η κυβέρνηση της Αριστεράς σε μια περίοδο κατά την οποία το 36% των Ελλήνων βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Για τον αγροτικό κόσμο συγκεκριμένα, προβλέπονται μέτρα τα οποία θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την οικονομική κατάσταση, όπως η σταδιακή κατάργηση της επιδότησης του πετρελαίου. «Ξεκάνετε τους αγρότες, όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, συμπληρώνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να περιορίσει την αγροτική παραγωγή της Ελλάδας στο 3% της συνολικής παραγωγής.

Ο συναγωνιστής Μίχος επισήμανε πως την ώρα που απαιτούνται νέα αιματηρά μέτρα από τον Ελληνικό Λαό, τα κόμματα και τα κανάλια έχουν χρέη εκατομμυρίων στις τράπεζες, υπό την σκανδαλώδη ανοχή της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των αγροτών και του συνόλου του Ελληνικού λαού και αποτελεί την μοναδική πολιτική δύναμη αντίστασης στα εθνοκτόνα Μνημόνια.