8/7/15

Κ.Μπαρμπαρούσης: "Επιδιώκετε αντικατάσταση των Ελλήνων με αφροασιάτες"


Ο συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, κατά την ομιλία του για το λαθρονομοσχέδιο, αρχικά κατήγγειλλε την κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» ότι μετέτρεψε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού σε ΝΑΙ.

Η αριστερά πιστή στο «πατριωτικό» της καθήκον χαρίζει την Πατρίδα των Ελλήνων στους Ασιάτες και στους Αφρικανούς. Ό,τι δεν κατάφερε στο παρελθόν, δηλαδή να δώσει τη Μακεδονία μας στους Σλάβους και στους Βούλγαρους και την Ήπειρο στους Αλβανούς και στον Χότζα το πράττει σήμερα με το λαθρονομοσχέδιο. Βέβαια γι’ αυτό είναι συνυπεύθυνοι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που ακόμα στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση.

Η Αριστερά δεν θα μείνει στην Ιστορία ούτε για το σκίσιμο των μνημονίων αλλά γι’ αυτό το καθαρά προδοτικό και επαίσχυντο νομοσχέδιο. «Ένα νομοσχέδιο το οποίο είναι χειρότερο από τα μνημόνια και από τις όποιες συμφωνίες κάνετε με τους θεσμούς, όπως συνηθίζετε να τους λέτε τώρα τελευταία. Είναι αδιανόητο τη στιγμή που οι Έλληνες ξενιτεύονται, που λιποθυμούν τα παιδιά στο σχολείο από την πείνα και που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο, να μαζευόμαστε εμείς εδώ σήμερα, λες και λύσαμε όλα τα υπόλοιπα προβλήματά μας, και να νομοθετούμε για το καλό των ξένων που μπήκαν παράνομα στην πατρίδα μας» είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες, οι τελευταίοι πιστοί, οι τελευταίοι υπερασπιστές της Ελλάδας θα είναι εδώ και όταν μας δοθεί η ευκαιρία το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα το σκίσουμε κατευθείαν με μια κίνηση. Και συνέχισε λέγοντας πως μαζί με αυτό το επαίσχυντο νομοσχέδιο θα σκίσουμε και τα μνημόνια και όλα αυτά που θα σκίζατε εσείς αλλά τελικά δεν κάνατε τίποτα. Εμείς με όλες μας τις δυνάμεις θα αγωνιστούμε ώστε η Ελλάδα να είναι μία χώρα, η οποία θα κατοικείται από Έλληνες και όχι μία χώρα όπου κάποτε κατοικούσαν Έλληνες.