9/7/14

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο Ν. Μίχος - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Ευβοίας Συναγωνιστής Νίκος Μίχος βρέθηκε σήμερα στο γραφείο των ανακριτριών όπου κλήθηκε για να “απολογηθεί” ξανά για τις νέες αβάσιμες κατηγορίες που του ασκήθηκαν σε μια στημένη δικογραφία όπως ομολόγησε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.

Συμπαραστάτες στο πλευρό του ήταν Συναγωνιστές, βουλευτές, ευρωβουλευτές, στελέχη και φίλοι της Χρυσής Αυγής που διαμαρτύρονται για την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος δήλωσε: "Είμαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο. Πάντα. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει κι αυτοί ας κάνουν ό,τι θέλουν - για όσο ακόμη μπορούν. Δεν μας σταματάει τίποτα. Θα νικήσουμε!".

Η απόφαση της δικαστικής εξουσίας για τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνιστή Νίκο Μίχο, έλαβε παράταση πέντε ως οκτώ ημερών, μετά τη διαφωνία εισαγγελέως και ανακριτριών. O εισαγγελέας Ντογιάκος πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ενώ οι εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου ζήτησαν την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή.

Την απόφαση θα πάρει το δικαστικό συμβούλιο και μέχρι τότε ο βουλευτής Ευβοίας της Χρυσής Αυγής θα βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό. 

Μετά την κοινοποίηση της απόφασης ανακριτριών και εισαγγελέα και την διαφωνία τους που θέτει τον Συναγωνιστή Μίχο σε κατ΄ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο, ο Συναγωνιστής και ο συνήγορός τους έκαναν σχετικές δηλώσεις. Ο συνήγορος του βουλευτή Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, κ. Γιάννης Ζωγράφος δήλωσε έξω από το Εφετείο: "Υπήρξε διαφωνία ανακριτριών και εισαγγελέα. Προς το παρόν ο κ. Μίχος βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, αναμένοντας την κρίση του δικαστικού συμβουλίου. Νομικά θεωρούμε πως δεν υπάρχει ζήτημα προφυλάκισης, αλλά αυτό θα το αποφασίσει το συμβούλιο". Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος αρκέστηκε να δηλώσει πως δεν είχε τίποτα να κρύψει και απάντησε στις ερωτήσεις επί του κατηγορητηρίου.


Η μνημονιακή Χούντα Σαμαρά συνεχίζει την παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, καθώς σε ακόμα έναν νομίμως εκλεγμένο εκπρόσωπο του ελληνικού λαού απαγορεύεται η πολιτική δράση.

Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή!