20/7/14

Η δικαστική σκευωρία των πολιτικών διώξεων


Σε κατάμεστα γραφεία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/7, στην Τ.Ο. Ευβοίας η συντονισμένη πανελλαδικά εκδήλωση του Κινήματος "Κάτω η χούντα Σαμαρά. Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή". Κύριος ομιλητής ο δικηγόρος Γιάννης Ζωγράφος, συνήγορος του σε κατ' οίκον περιορισμό βουλευτή Ευβοίας, συναγωνιστή Ν. Μίχου.



Η ενημερωτική εκδήλωση άνοιξε με την ανάγνωση της επιστολής που οι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κοινοποίησαν στους συναδέλφους τους στο ευρωκοινοβούλιο. Σε αυτήν καταδεικνύεται με στοιχεία η κυβερνητική και δικαστική διαπλοκή στην υπόθεση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, αποκαλύπτεται η σκευωρία, το σαθρό κατηγορητήριο και οι γελοίοι λόγοι με τους οποίους βρίσκεται υπόδικο το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.


Ο νομικός Γιάννης Ζωγράφος ενημέρωσε τους παριστάμενους για το ιστορικό των διώξεων, από τις 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι σήμερα, δίνοντας έμφαση στις παρατυπίες των διωκτικών αρχών. Ανέφερε επίσης πλήθος τραγελαφικών περιστατικών με τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές κατά την διάρκεια αυτών των μηνών. Το ότι οι διώξεις είναι ξεκάθαρα πολιτικές, χωρίς την παραμικρή ποινική απόχρωση, είναι φανερό σε όλο το νομικό κόσμο και τον ελληνικό λαό. Το ότι καταπατάται βάναυσα το Σύνταγμα των Ελλήνων και τα βασικότερα δικαιώματα των πολιτών, είναι λόγος αγανάκτισης και ξεσηκωμού του λαού μας. Το δικό μας χρέος είναι η ενημέρωσή του για όλα όσα του αποκρύπτουν τα ΜΜΕ και το σύνολο του πολιτικού συστήματος. 

Δεν πρόκειται να κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Μέχρι τη Δικαίωση, μέχρι τη Νέμεση, μέχρι τη Νίκη!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τ.Ο. Ευβοίας