22/7/14

Ενημερωτική δράση στον Πισσώνα Ευβοίας


Μία από τις περιοχές με τα υψηλότερα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στο νομό, τον Πισσώνα επισκέφθηκε κλιμάκιο της Τ.Ο. Ευβοίας για να ενημερώσει τους κατοίκους για τις εξελίξεις στις πολιτικές διώξεις των Εθνικιστών. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον, η αγανάκτιση και η αποφασιστικότητα μεταξύ των φίλων και ψηφοφόρων του Κινήματος.


Η οργή, για τις προφυλακίσεις και τις πρωτοφανείς ποινές των βουλευτών που ψηφίστηκαν για να  εκπροσωπούν το λαό, από τις επίορκες ανακριτικές αρχές κατά τις αντισυνταγματικές εντολές των κυβερνώντων, προκάλεσε έντονες τοποθετήσεις. Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και οι απλοί ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου όχι μόνο δεν φοβήθηκαν, όχι μόνο δεν μετάνιωσαν για την ψήφο τους - όπως θα ήθελε το καθεστώς - αλλά αντίθετα ισχυροποίησαν την υποστήριξή τους και την αποφασιστικότητά τους. "ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ" ήταν το σαφέστατο μήνυμα που λάβαμε.


Παράλληλα με τη συζήτηση στο καφενείο, πραγματοποιήθηκε από ομάδα συναγωνιστών διανομή ενημερωτικού υλικού στους διερχόμενους οδηγούς και στα σπίτια του χωριού. 


ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τ.Ο. Ευβοίας