26/11/15

Ν.Μίχος στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Ευβοίας, συναγωνιστής Νίκος Μίχος έθιξε στην ομιλία του στην επιτροπή εμπορίου την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο πρωτογενής τομέας παραγωγής, καθώς η είσοδος της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση σήμανε την καταστροφή της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση η κυβέρνηση Σύριζα συνεχίζει την διαβρωτική της πολιτική, με τη δημιουργία πελατειακών σχέσεων και την παραχώρηση των φυσικών πόρων στους ξένους τοκογλύφους.

Ο Συναγωνιστής επεσήμανε την ανάγκη παροχής κινήτρων στους πολίτες για την ενασχόλησή τους με τον τομέα πρωτογενούς παραγωγής, ώστε να μειωθεί η άμετρη εισαγωγή προϊόντων και να καταστεί η χώρα αυτάρκης. Η αγροτική ανάπτυξη θα συντελέσει στην ανεξαρτησία της Ελλάδος, ώστε να πάψει πλέον να αποτελεί θλιβερό προτεκτοράτο ξένων συμφερόντων.


Στην ομιλία του στην διαρκή επιτροπή παραγωγής και εμπορίου, ο Νίκος Μίχος επεσήμανε ότι η αύξηση του ΦΠΑ στο 23% των ζωοτροφών, όχι μόνο δεν θα ωφελήσει τα δημόσια ταμεία, αλλά αντιθέτως θα οδηγήσει σε περαιτέρω κατάπτωση τον παραγωγικό τομέα, όπου ήδη το κόστος παραγωγής είναι ιδιαιτέρως αυξημένο.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μόνη πολιτική δύναμη που υποστηρίζει δυναμικά τους Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την οικονομική ανάπτυξη και ανεξαρτησία της χώρας.