15/6/15

Γ. Γαλέος: "Η Χρυσή Αυγή για την Οικονομία"


Την Κυριακή 14/6/15, στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα διαφωτιστική ομιλία από τον οικονομολόγο και βουλευτή Αργολίδος, Γεώργιο Γαλέο, σχετικά με την παρούσα τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις ρεαλιστικές λύσεις της Χρυσής Αυγής.


Ο συναγωνιστής βουλευτής εξήγησε σε απλή γλώσσα την διαδικασία δημιουργίας του τοκογλυφικού χρέους και τους οικονομικούς όρους. Επίσης, ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους οι μνημονιακές συμβάσεις-συμφωνίες, που "διαπραγματεύονται" και τελικά υπογράφουν όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις (της παρούσας συμπεριλαμβανομένης), είναι πράξεις αντισυνταγματικές, εγκληματικές και προδοτικές. Ολοκλήρωσε την ομιλία του παρουσιάζοντας αναλυτικά τις σχετικές θέσεις του Λαϊκού Συδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που είναι και οι μοναδικές ρεαλιστικές και λογικές λύσεις για το οικονομικό πρόβλημα της Πατρίδας μας. Λύσεις, που για να πραγματοποιηθούν απαιτείται μια Εθνικιστική Κυβέρνηση, ανεξάρτητη από "νταβατζήδες" και αποφασισμένη να κάνει την χώρα αυτάρκη και οικονομικά ισχυρή.


Ακολούθησε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση, με ερωτήσεις των παριστάμενων συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος, για τις λεπτομέρειες του τρόπου απαγκίστρωσης από τους διεθνείς τοκογλύφους, που μπορεί να παρουσιαστεί συνοπτικά ως εξής: Λογιστικός έλεγχος του χρέους και "κούρεμα" του επαχθούς και τοκογλυφικού τμήματός του - Στάση πληρωμών μέχρι την οριστικοποίηση του ύψους του πραγματικού χρέους - Έλεγχοι πόθεν έσχες, ποινικές διώξεις και κατασχέσεις περιουσιών των μεγάλων κλεφτών του δημόσιου χρήματος - Άμεση ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής - Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, ως μία διαρκή υπενθύμιση των στόχων του Αγώνα μας και της αποφασιστηκότητάς μας να τους πραγματώσουμε.

Τ.Ο. Ευβοίας