5/5/15

Γ.Επιτήδειος: "Ο αγώνας συνεχίζεται σε όλα τα πεδία"


Ο στρατηγός και ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Επιτήδειος παρουσίασε, την Κυριακή 3/5 στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας, τον πολυεπίπεδο αγώνα του Κινήματος στις πολιτικοοικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται σε Ευρώπη και Ελλάδα.


Δεκάδες ευβοείς, φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου, βρέθηκαν στα γραφεία της Χαλκίδας και ενημερώθηκαν για την επικαιρότητα από την οπτική των Ελλήνων Εθνικιστών, όπως κάθε Κυριακή. Αυτή τη φορά, είχαμε την χαρά να σχολιάσει ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος νομού Αττικής, Ευάγγελος Μπαρμπούρης, συντοπίτης μας και παλαιό μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Ευβοίας.


Στη συνέχεια, ο επίσης συντοπίτης μας ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος, αφού ανέλυσε την οικονομική και πολιτική κατάσταση, προχώρησε σε μια παρουσίαση των ενεργειών του Κινήματος σε επίπεδο ευρωκοινοβουλίου και όχι μόνο. Παρέθεσε πλήθος αδημοσίευτων περιστατικών, που καταδεικνύουν το πόσο καλύτερη θα μπορούσε να ήταν η θέση της χώρας μας μεταξύ των υπολοίπων κρατών, εάν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού μας ιεραρχούσαν τα συμφέροντα του έθνους μας ανώτερα απ' του εαυτού τους. Η μοναδική παρουσία ενσυνείδητης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ φωνής και στην ευρωβουλή είναι των Χρυσαυγιτών ευρωβουλευτών. Οι πολιτικές διώξεις των Εθνικιστών έγιναν και το ξεσκέπασμα της υποκρισίας των "δημοκρατικά ευαίσθητων" κομμάτων σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Η μοναδική απάντηση του καθενός από εμάς προς τις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις, που καταπατούν κάθε συνταγματικό και ανθρώπινο δικαίωμα, πρέπει να είναι ακόμη περισσότερος αγώνας, ακόμη μεγαλύτερη διάδοση της αλήθειας, ακόμη πιο ισχυρή εθνικιστική φωνή σε κάθε ευκαιρία. Η νίκη θα είναι δική μας, γιατί έχουμε μαζί μας την αλήθεια και το δίκαιο.

Τ.Ο. Ευβοίας