17/1/15

Προγραμματισμός προεκλογικών δράσεων


Στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα, οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των προεκλογικών ενημερωτικών δράσεων, που θα καλύψει ολόκληρο τον νομό. Τα τοπικά ΜΜΕ, ακολουθώντας και επαυξάνοντας το παράδειγμα των αθηναϊκών, αγνοούν τα δελτία τύπου που τους αποστέλει ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αποσιωπούν πλήρως τις δραστηριότητες της Τοπικής μας Οργάνωσης.
Έτσι, όλο το βάρος για την ενημέρωση των συντοπιτών μας πέφτει για άλλη μια φορά στους ώμους των υποστηρικτών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.


Την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών, εθελοντές της Τ.Ο. Ευβοίας θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε όλους τους δήμους του νομού μας, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό: το Πρόγραμμα με τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου και ένα ιδιαίτερο DVD με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κινήματος για την Εύβοια, ντοκουμέντα για τις πολιτικές διώξεις και τους τομείς δραστηριοποίησής μας στην περιοχή. 


Ο υπεύθυνος πολιτικής δράσης της Τοπικής μας, Σαμαρτζής Τρύφωνας, επεσήμανε ότι η χούντα Σαμαρά στερεί από τον πρώτο Εθνικιστή βουλευτή Ευβοίας, τον συναγωνιστή Μίχο Νικόλαο, τη δυνατότητα συμμετοχής στην προεκλογική περίοδο και πρέπει οι υπόλοιποι να καλύψουμε επάξια την απουσία του, δίνοντας με την αποτελεσματικότητά μας την απάντηση στην σκευωρία εναντίον του Κινήματός μας.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά τον Ιερό Αγώνα μας, μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ και ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Τ.Ο. Ευβοίας