14/1/15

Παρουσίαση Ψηφοδελτίου Βοιωτίας στη Λιβαδειά


Παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος συναγωνιστή Θ. Κουδούνα, παρουσιάστηκε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στη Λιβαδειά, το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για τη Βοιωτία. 
Δεκάδες συναγωνιστές έσπευσαν να εκδηλώσουν εμπράκτως τη στήριξη τους στον Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, στρέφοντας τη πλάτη τους στα ψευτοδιλήμματα της μασονοδεξιάς και της αντεθνικής αριστεράς. 

Ο συναγωνιστής Κουδούνας έδωσε το στίγμα του τιτάνιου Αγώνα του Κινήματος για να αφυπνίσει τον Ελληνικό Λαό, ενάντια σε ένα ανθελληνικό Καθεστώς και στη συνωμοσία σιωπής των αθλίων του δημοσιογραφικού υποκόσμου. Κατόπιν, παρουσίασε τους υποψηφίους του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ευχόμενος σε όλους καλό Αγώνα με μοναδικό γνώμονα την Ελευθερία του Αρχηγού και των διωκόμενων Συναγωνιστών μας και κατ' επέκταση την Ελευθερία του Λαού και της Πατρίδος μας! 

Καρακώστας Ευάγγελος   Οικονομολόγος
Λαμπρούσης Αναστάσιος   Ιστορικός
Μίγκου Ελένη   Καθηγήτρια Αγγλικών
Παγώνας Κωνσταντίνος  Αγρότης
Σταύρου Ελευθερία   Φιλόλογος
 
Οι υποψήφιοι με τη σειρά τους τόνισαν πως απέναντι σε ένα ανθελληνικό Καθεστώς που εξαθλιώνει τους Έλληνες και ξεπουλά την Πατρίδα, η γιγάντωση της Χρυσής Αυγής συνιστά Εθνική και Κοινωνική αναγκαιότητα! 

Λευτεριά στην Πατρίδα-Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!