9/10/14

Ν. Μίχος: Η μνημονιακή χούντα απαξίωσε πλήρως γεωργία και κτηνοτροφία


Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την πρόταση του Σαμαρά για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο Συναγωνιστής τόνισε για ακόμη μια φορά τα ψέμματα Σαμαρά περί πρωτογενούς πλεονάσματος, την στιγμή που η Ελλάδα δεν παράγει απολύτως τίποτα. Το ΔΤΝ έχει εξαγγείλει ήδη πως η Ελλάδα χρειάζεται άλλα 25 δισ. ευρώ για την διετία 2015-2016. Η χώρα μας με αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται να ξεχρεώσει ποτέ. Οι Ελληνικές γενιές από εδώ και στο εξής θα είναι χρεωμένες και θα αποτελούνται από δούλους των πολυεθνικών εταιρειών και των τραπεζιτών.

Η Γεωργία και η Κτηνοτροφία έχει πλήρως απαξιωθεί, καθώς έχουμε μόνο εισαγωγές και καθόλου εξαγωγές. Ζούμε σε μια χώρα που ενώ μπορούμε να είμαστε αυτάρκεις σε προϊόντα πρώτης ανάγκης, εισάγουμε τα πάντα.

Οι πολυεθνικές αγοράζουν την γη μας και σε λίγο θα έρθουν στον πλήρη έλεγχο. Οι ξένοι εντολείς επέβαλαν το ρωσικό εμπάργκο που σαν αποτέλεσμα είχε να σταματήσουν οι εξαγωγές μας και να φτωχύνει ακόμα περισσότερο ο ελληνικός λαός.