31/10/14

Νίκος Μίχος για την αγροτική παραγωγή


Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την επίκαιρη επερώτηση για την κτηνοτροφία της χώρας. Ο Συναγωνιστής κατακεραύνωσε την συμμορία του ΠΑΣΟΚ, καθώς αποκάλυψε ότι το ΠΑΣΟΚ ευνοήθηκε από τις επιδοτήσεις και έφτιαξε μια επιχείρηση εκατομμυρίων την στιγμή που άλλοι πεινάνε. Το κλεφτοΠΑΣΟΚ έχει βολέψει όλους τους λωποδύτες που κερδοσκοπούν εις βάρος των Ελλήνων.

Εν συνεχεία, τόνισε πως ο μόνος τρόπος για να αυξηθεί ο πληθυσμός της υπαίθρου είναι η γεωργία και η κτηνοτροφία. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν υπογράψει κατάπτυστα νομοσχέδια που προωθούν την μείωση του αγροτικού τομέα. Ακόμα και στο εστιατόριο της Βουλής έχουμε χοιρινό Ολλανδίας και μοσχάρι Γαλλίας. Έτσι ακριβώς «βοηθάει» την ανάπτυξη η μνημονιακή Χούντα.

Η γεωργία και η κτηνοτροφία βρίσκονται σε τεράστια ύφεση και δεν υπάρχει καμία αύξηση. Οι ζωοτροφές και τα σιτηρά έχουν μπει στο χρηματιστήριο για να κερδίζουν οι μεγαλέμποροι.
Οι εισαγωγές δεν μπορούν, δυστυχώς, να σταματήσουν από την στιγμή που η Χώρα δεν παράγει τίποτα. Όταν μπήκαν τελευταία οι επιδοτήσεις για τους αγρότες, τους τις κράτησαν οι τράπεζες επειδή οι περισσότεροι χρωστάνε. Έτσι, δεν μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για να κάνουν την δική τους παραγωγή. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση απλά ακολουθεί πιστά τις εντολές των τοκογλύφων που καταδυναστεύουν την Ελλάδα.

Ένα άλλο τεράστιο πρόβλημα είναι ο καταρροϊκός πυρετός των ζώων που πλήγει την κτηνοτροφία. Η συγκυβέρνηση δεν κάνει τίποτα και κατ’ αυτόν τον τρόπο προωθείται η εξαθλίωση των κτηνοτρόφων. 

Τέλος, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στον θάνατο των δύο Ηρώων Συναγωνιστών Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τονίζοντας πως η συγκυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για να συλληφθούν οι δολοφόνοι, ενώ τους ξέρει.