12/10/14

Στην Ελλάδα η τρομοκρατία είναι μόνο αριστερή


Στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε εκτάκτως χθες ιστορική και πολιτική ομιλία με θέμα "Αριστερά και Τρομοκρατία".
Οι συναγωνιστές Δ. Δροσινάκης και Γ. Δήμου έκαναν μια ιστορική αναφορά της τρομοκρατίας στην Ελλάδα και επικέντρωσαν στην μεταπολιτευτική δημοκρατική περίοδο που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, διαπιστώνοντας σαφώς ότι το σύνολο των τρομοκρατικών ενεργειών φέρει αριστερή υπογραφή. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο πολύ μακρύς κατάλογος με τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του Κινήματός μας, τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, με βανδαλισμούς και βόμβες σε γραφεία μας, στοχοποίηση και καταστροφή περιουσιών αλλά και τραυματισμούς συναγωνιστών, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου πριν ένα χρόνο.

Επίσης, παρουσιάστηκαν ενδεικτικά κάποιες απ' τις πιο ηχηρές τρομοκρατικές ενέργειες των γνωστότερων τρομοκρατικών ομάδων, διακρίνοντας ποιος ωφελήθηκε απ' αυτές. Αναγνώστηκαν κάποιες απ' τις πλέον διαφωτιστικές δηλώσεις τρομοκρατών, εγχώριων, αλλά και αλλοδαπών που σχετίζονταν μαζί τους. Σημειώθηκε με παραδείγματα ότι, ταυτόχρονα με την ένοπλη δράση των τρομοκρατικών ομάδων, το σύνολο των αριστερών κομμάτων επισήμως εκβιάζει, τραμπουκίζει, στοχοποιεί και απειλεί σε κάθε τομέα της πολιτικής, εργασιακής και παιδαγωγικής βαθμίδας οποιονδήποτε εκφράσει διαφορετική άποψη από τη δική τους. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις, για την ταξική προέλευση των τρομοκρατών και τις εξυπηρετήσεις τους προς το διεθνές κεφάλαιο και το παγκόσμιο σύστημα, κατέθεσαν και πολλοί από τους παριστάμενους συναγωνιστές και φίλους.

Εν κατακλείδι, διαπιστώθηκε πέραν αμφιβολίας ότι στην Ελλάδα δεν είναι όλοι οι αριστεροί τρομοκράτες, αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι αριστεροί. Οι Εθνικιστές δεν τρομοκρατούνται όμως. Επιμένουμε ανυποχώρητοι μέχρι τη Δικαίωση και τη Νέμεση. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Ευβοίας