25/8/14

Τ.Ο. Ευβοίας: Για τον "αντιρατσιστικό" νόμο


Στα πλαίσια της πανελλαδικής ενημέρωσης του λαού μας για τον "αντιρατσιστικό" νόμο που επιχειρεί επίμονα να κατεβάσει προς ψήφιση η συγκυβέρνηση, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σχετική εκδήλωση, στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα .
Η Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Α. Μπάρου, έκανε μια κατατοπιστική εισήγηση για την έννοια του ρατσισμού, την ισχύουσα -από το 1979- νομοθεσία για την αντιμετώπισή του και τους πραγματικούς λόγους της επιμονής του καθεστώτος για τον νέο εθνοκτονικό νόμο, που καταστρατηγεί βασικά συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων.


Ο κύριος ομιλητής, καθηγητής Στ. Σπύρου, επεσήμανε τους ξεκάθαρα ρατσιστικούς νεωτερισμούς του λεγόμενου "αντιρατσιστικού" νόμου, που περιορίζει την ελευθερία του λόγου και καταργεί το τεκμήριο αθωότητας σε στοχευμένη κατηγορία πολιτών, την (ακόμα) πλειοψηφία του λαού μας: τους Έλληνες, χριστιανούς και ετεροφυλόφιλους. Διευκρίνησε την υποκρισία των νεοδημοκρατών βουλευτών συγκεκριμένων νομών, που -τάχα- αντιδρούν ζητώντας για ψηφοθηρικούς λόγους την ποινικοποίηση και των γενοκτονιών των Ελλήνων, που ο νόμος-έκτρωμα δεν προβλέπει. Αναφέρθηκε εκτενώς στις γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, αλλά και άλλων λαών, η αμφισβήτηση ή η άρνηση των οποίων επιτρέπεται - κατά την επιθυμία της Τουρκίας και του διεθνούς σιωνισμού. Αναφέρθηκαν επίσης οι διατάξεις προς εκμετάλλευση από τους λαθρομετανάστες, που εξασφαλίζουν "νομιμοποίησή" τους με απλή κατάθεση για εκφορά "ρατσιστικού" λόγου εναντίον τους από οποιονδήποτε Έλληνα, του οποίου το τεκμήριο αθωότητας καταργείται και θα θεωρείται ένοχος μέχρι ν' αποδείξει ο ίδιος ότι είναι αθώος!

Ο παραλογισμός που είδαμε να εφαρμόζεται τον τελευταίο χρόνο έναντι των Χρυσαυγιτών, επεκτείνεται έναντι ολόκληρου του ελληνικού λαού δια του συγκεκριμένου νόμου! 

 Κατά την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε, διατυπώθηκαν από το ακροατήριο και οι τραγελαφικές επιπτώσεις της τυχόν υπερψήφισης του συγκεκριμένου γενοκτονικού νόμου, σε κλασσικά κείμενα του Ελληνισμού, από τον Αίσωπο (αναφέρθηκε ο "ομοφοβικός" μύθος περί της αιδούς) ως τον Παλαμά (με τον Δωδεκάλογο Του Γύφτου), αλλά και τα ιερά κείμενα της Ορθοδοξίας, από την Αγία Γραφή και τις επιστολές των Αποστόλων ως τις διδαχές των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας. Ο Όργουελ φάνηκε προφητικός με το "1984" του, πέφτοντας απλά έξω 30 χρόνια στην περίπτωση της Ελλάδος.

Οι Χρυσαυγίτες θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μας για την υπεράσπιση του Έθνους μας, χωρίς να κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, μέχρι τη Νίκη!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ!

Τ.Ο. Εύβοιας