18/4/14

Ενημερωτική δράση στα διόδια της Θήβας


Κλιμάκιο Βοιωτών Συναγωνιστών προχώρησε σε εκτεταμένη πολιτική δράση στα διόδια της Θήβας, μοιράζοντας ενημερωτικό πολιτικό υλικό σε χιλιάδες εκδρομείς που καταφεύγουν προς την επαρχία ενόψει της Λαμπρής.



Συναγωνιστές από την Λιβαδειά, την Θήβα, τα Οινόφυτα και το Σχηματάρι, μοίρασαν χιλιάδες φυλλάδια στους συμπατριώτες μας, σπάζοντας τη συνωμοσία της σιωπής και συκοφαντίας που επιβάλλουν τα καθεστωτικά, διαπλεκόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης.



Η υποδοχή των εκδρομέων στην παρουσία της αγωνιζόμενης, εθνικιστικής Ελληνικής Νεολαίας υπήρξε ενθουσιώδης. Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού έπαιρνε με χαρά τα φυλλάδια τα οποία ενημέρωναν για τον πολιτικό χαρακτήρα των επερχόμενων εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης στις οποίες ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στηρίζει σε πανεθνικό επίπεδο τους συνδυασμούς της Ελληνικής Αυγής. Επιπλέον, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό του συνδυασμού της «Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα», στα πλαίσια του Πολιτικού Αγώνα για τις περιφερειακές εκλογές.


Χιλιάδες συμπατριωτών μας, ευχήθηκαν καλή επιτυχία και Καλό Αγώνα στους αγωνιστές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ενώ παράλληλα εκδήλωσαν την απόλυτη οργή και αγανάκτησή τους για τις βρώμικες μεθοδεύσεις της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Οργή και αγανάκτηση η οποία θα εκφρασθεί δια της μαζικής λαϊκής υποστήριξης στους συνδυασμούς της Ελληνικής Αυγής στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές.

Η Νίκη είναι Δική μας!

Τ.Ο. Βοιωτίας 


Δείτε ακόμη ΕΔΩ εικόνες από την ενημερωτική δράση του Πυρήνα Λοκρίδος στα διόδια Τραγάνας.