10/4/14

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ: Περιοδεία στη Βοιωτία


Σειρά επισκέψεων στο νομό Βοιωτίας το διήμερο 7-8 Απριλίου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα", Απόστολος Γκλέτσος, συνοδευόμενος από το υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Ευάγγελο Καρακώστα και κλιμάκιο συναγωνιστών από τη Λαμία και τον πυρήνα Βοιωτίας.



Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από το δήμο Θηβών. Εκεί πραγματοποιήθηκαν εθιμοτυπικές επισκέψεις στους τοπικούς φορείς και στις δημόσιες υπηρεσίες. Πυροσβεστική, Αστυνομία, Νοσοκομείο. Ακολούθησε διανομή ενημερωτικού υλικού στην πόλη, καθώς μόνο με την προσωπική  επαφή με τον απλό κόσμο είναι δυνατή η κατανόηση των προβλημάτων του. Προβλήματα τα οποία μας εξέφρασαν και τα οποία παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια.


Ο επόμενος σταθμός ήταν ο Ορχομενός, στον οποίο πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές δράσεις. Τελευταίος σταθμός το Σχηματάρι, στο οποίο έλαβαν χώρα αντίστοιχες δράσεις αλλά και ομιλία προς τους παρευρισκόμενους κατοίκους.


Την επόμενη μέρα ακολούθησε η Λιβαδειά, με επίσκεψη  σε δημόσιες υπηρεσίες. Αστυνομία, Πυροσβεστική, Εμπορικό Επιμελητήριο.


Ακολούθως, η Αλίαρτος ήταν ο επόμενος και τελευταίος σταθμός. Εκεί πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού. Ακολούθησε συνέντευξη στα τοπικά μέσα.


Στη συγκέντρωση-ομιλία δόθηκε η ευκαιρία στον κόσμο να ενημερωθεί για τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού για τη Βοιωτία και κατ’επέκταση για όλη την Στερεά.


Η άμεση επαφή με τον κόσμο, φανερώνει τη δυναμική της Ελληνικής Αυγής για την Στερεά, σε αντίθεση με ότι θέλουν να περάσουν τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης. Ο ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει πλέον και η παρότρυνση από μέρους του για συνέχιση του αγώνα, για πολιτική κάθαρση και απαλλαγή από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τα πολιτικά τζάκια, ήταν συγκινητική.
 
Ο υπ. περιφερειάρχης, Απ. Γκλέτσος, με τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Ευ. Καρακώστα