7/8/12

Ομιλία για το καθεστώς της 4ης Αυγούστου


Την Κυριακή 5/8, στα γραφεία της Χαλκίδας, ο συναγωνιστής Μπαρμπούρης Ευάγγελος έκανε μια ιστορική και πολιτική παρουσίαση του εθνικού καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Περιγράφησαν οι συνθήκες που οδήγησαν στην εγκαθίδρυσή του, οι πρωτοπορίες του για τα ελληνικά δεδομένα, οι λόγοι που το τιμούμε, τα σημεία ταύτισης και οι διαφορές μας. Σχολιάστηκαν επίσης ο βίος και οι κρίσιμες αποφάσεις του ευπατρίδη Ηγέτη του, Ιωάννη Μεταξά.
Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, με ερωτήσεις, παρατηρήσεις και σχόλια, που επιβεβαίωσαν το υψηλό γνωστικό επίπεδο και την ιδεολογική κατάρτιση πολλών συναγωνιστών, καθώς και την θέληση των νεότερων χρονολογικά φίλων του Κινήματος να μάθουν τα όσα συνήθως η καθεστωτική παιδεία αποκρύπτει ή αλλοιώνει.




Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για τις δράσεις της προηγούμενης εβδομάδος και, παρουσία μόνο των ενεργών μελών, προγραμματίστηκαν οι δραστηριότητες της επομένης. Ο αγώνας μας είναι καθημερινός και τα θέματα που χρίζουν έρευνας και παρέμβασης αυξάνουν προοδευτικά, με πλήθος καταγγελιών και εκκλήσεων βοήθειας από συντοπίτες μας. Η ενεργοποίηση κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε ως λαός και να φέρουμε την αλλαγή που οραματιζόμαστε στην Πατρίδα μας. 

Τώρα είναι η ώρα της Έγερσης! Τώρα είναι η ώρα συστράτευσης στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!