28/4/12

ΔΗΜοκρατική ΑΡιστερά: Πίκρα και ...πάρτυ

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.
Χθες, επομένη της τραμπούκικης επίθεσης που δέχθηκαν υποψήφιοι βουλευτές και μέλη του Κινήματός μας από "δημοκράτες" της αριστεράς στη Λιβαδειά, η Δημοκρατική Αριστερά έβγαλε Δελτίο Τύπου, που ξεχειλίζει ...δημοκρατικότητα: "Η Δημοκρατική Αριστερά Λιβαδειάς αποδοκιμάζει την πρωτόγνωρη εμφάνιση και προκλητική παρέλαση στρατιωτικού τύπου μεταφερομένων μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους δεντρικούς δρόμους της Λιβαδειάς και τις σκηνές βίας που ακολούθησαν. Η παρουσία τους είναι ακόμη μια ευκαιρία να σκεφτούμε την αξία του Δημοκρατικού πολιτεύματος και την ανάγκη να ηττηθεί η ακροδεξιά που επιχειρεί να σηκώσει κεφάλι."
Παρένθεση: Κατανοητά τα ψέματα, η χολή και η πίκρα της ΔΗΜΑΡ, με τους υποψηφίους της να διαπιστώνουν ανά την επικράτεια ότι τα λαϊκά στρώματα τους πήραν χαμπάρι:

Τέλος παρένθεσης.
Την ίδια μέρα, στο επίσημο e-mail της Τοπικής μας λάβαμε πρόσκληση (με επισυναπτόμενο το, ελεύθερης εκτύπωσης, εισητήριο) για το ...πάρτυ  υποψηφίου βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς(!): "Για Πάρτυ σας... την Πέμπτη 3 Μαΐου στη Χαλκίδα μετά τις 9μμ στο Mostar για να διασκεδάσουμε και να ανταλλάξουμε χορευτικές απόψεις. Ο Πάνος Κολιοπάνος, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με τη Δημοκρατική Αριστερά, σας προσκαλεί στο “Μόσταρ” ν’ ακούσουμε τους Burger Project σ’ ένα μουσικό ...μνημόσυνο του μνημονίου και για ένα ποτό αισιοδοξίας." 


Δεν θα σχολιάσουμε το είδος της προεκλογικής εκδήλωσης του υποψήφιου βουλευτή. Είναι φανερό τόσο το πολιτικό της επίπεδο, όσο και η γνώμη του για τα κριτήρια των ψηφοφόρων. Δεν θα σχολιάσουμε ούτε την "λαϊκότητα" των πανάκριβων χλιδάτων πάρτυ, ούτε τους διασκεδαστές των προσκεκλημένων, που -εκτός τον πολιτευτή- είναι μια μπάντα που τα μέλη της μασκαρεύονται τσολιάδες, ιερείς και σαδομαζό αδερφές.  

Θα πούμε μόνο τα εξής: 

Αν η αποστολή της πρόσκλησης έγινε κατά λάθος, στα πλαίσια στοχευμένου spaming σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις που δηλώθηκαν στην εκλογική του περιφέρεια: Ως Χρυσαυγίτες και ως χρήστες του διαδικτύου, αποδοκιμάζουμε όσους πωλούν και όσους αγοράζουν καταλόγους με στοιχεία πολιτών, είτε για εμπορικούς είτε για πολιτικούς σκοπούς. 

Αν η αποστολή της πρόσκλησης έγινε ενσυνειδήτως, στα πλαίσια των επαναλαμβανομένων προεκλογικά αποπειρών προβοκάτσιας εναντίον του Κινήματός μας (και απευθυνόμαστε σε ΟΛΑ τα κόμματα, αριστερά, δεξιά, κεντρώα και ανάκατα): Σπάστε τα κεφάλια σας να βρείτε κάτι πιο πανούργο. Έχετε μια βδομάδα μέχρι τις εκλογές να στήσετε όσες παγίδες μπορείτε. Εσείς θα πέσετε μέσα. 
  
Οι Έλληνες την Κυριακή 6 Μαΐου κάνουν Επανάσταση. Ενάντια στο life-style σας, ενάντια στην προσπάθειά σας να τους χειραγωγήσετε, ενάντια στον πολιτικαντισμό σας, ενάντια στην πολιτική σας που καταστρέφει βιολογικά, αξιακά και οικονομικά τον λαό και την πατρίδα μας. Τα εκλογικά αποτελέσματα θα φέρουν στη βουλή τον άνεμο της Ελευθερίας που πνέει πια στις καρδιές των Ελλήνων. Τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας