1/4/12

Κάθε δράση και χαμόγελα ελπίδας


Στα πλαίσια των τακτικών ενημερωτικών δράσεων, κλιμάκιο της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας επισκέφτηκε το Σάββατο τα χωριά Στενή, Στρόπωνες, Λάμαρη, Χιλιαδού και Μετόχι. Οι συνήθως σκυθρωποί πια συμπατριώτες μας, αυτοί που βλέποντας πολιτικό αλλάζουν δρόμο, βλέποντας εμάς χαμογέλασαν. Δεχθήκαμε επαίνους, υποστηρικτικούς λόγους, χειραψίες, ενθάρρυνση για τον αγώνα μας...


Σε κάθε δράση μας διαπιστώνουμε ότι η υποστήριξη αυξάνει, η αποδοχή γίνεται σχεδόν καθολική. Η συνωμοσία σιωπής και λάσπης των καθεστωτικών μέσων έχει πια σπάσει. Οι Έλληνες αντιμετωπίζουν καχύποπτα πλέον αυτούς που μέχρι πρόσφατα πίστευαν, συνειδητοποιώντας ότι τους λένε ψέμματα. Ανυπομονούν να μας ακούσουν, να διαβάσουν τις τοποθετήσεις μας, να μάθουν για εμάς επιτέλους την αλήθεια που όλοι τους κρύβουν. 


Και η αλήθεια είναι αυτή που νιώθουν όταν μας βλέπουν απέναντί τους. Είμαστε ανιδιοτελείς, ειλικρινείς και έντιμοι. Συνεπείς στις ιδέες και τις θέσεις μας, με μοναδικό μας σκοπό μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα, με υπερήφανους Έλληνες. 


Είμαστε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είμαστε αυτοί που φέρνουν το μήνυμα στον ταλαιπωρημένο λαό μας ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα, όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά να δοξαστεί ξανά.

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας