12/3/12

Ενημερωτική δράση και ...μποτιλιάρισμα στην Αρτάκη



Την Κυριακή 11/3, η Τοπική Οργάνωση Εύβοιας-Βοιωτίας την αφιέρωσε σε ενημερωτική δράση στην Νέα Αρτάκη. Μια πολίχνη έξω από την Χαλκίδα, με μεγάλο ποσοστό λαθρομεταναστών και φήμη αντίστοιχου μεγάλου ποσοστού αριστερών. Η ανταπόκριση του κόσμου φάνηκε με το που σταματήσαμε και, πριν καλά-καλά βγάλουμε το ενημερωτικό υλικό από τα αυτοκίνητα, άρχισαν να σταματούν οχήματα που μας ζητούσαν να τους δώσουμε!


Σε κάθε κατάστημα που μπαίναμε συναντούσαμε σχεδόν αποθεωτική υποδοχή! Συγχαρητήρια, επαίνους, ενθαρρυντικές δηλώσεις, ερωτήσεις για πληροφορίες, αιτήματα εγγραφής μελών... Το υλικό μας έφευγε μαζικά, μιας που σχεδόν όλοι ζητούσαν περισσότερα φυλλάδια και εφημερίδες για να δώσουν και σε γνωστούς τους.


Σε μια περιοχή που ήταν γνωστή για τον... αριστερισμό της, τύχαμε της πιο θερμής ανταπόκρισης, πράγμα που εξέπληξε και εμάς τους ίδιους.


Μετά το πρώτο μποτιλιάρισμα της κυκλοφορίας στην παραλία, προκαλέσαμε ακόμη μεγαλύτερο στον κεντρικό δρόμο, που ενώνει τη Χαλκίδα με τη Βόρειο Εύβοια. Σκοπεύαμε να μοιράσουμε το υπόλοιπο υλικό μας στα καταστήματα, αλλά το εξαντλήσαμε σχεδόν όλο στα διερχόμενα αυτοκίνητα, που σταματούσαν με το που έβλεπαν τις μπλούζες του Κινήματος που φορούσαμε και τις ελληνικές σημαίες που κρατούσαμε. Μέχρι και λεωφορεία του ΚΤΕΛ σταματούσαν και άνοιγαν τις πόρτες για να τους δώσουμε υλικό για τους επιβάτες! (Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες γιατί αναγκαστήκαμε ΟΛΟΙ να μοιράζουμε υλικό, για να ξεμπλοκάρει ο δρόμος και να ξαναξεκινήσει η κυκλοφορία πριν έρθει η τροχαία...)

Όσο και να προσπαθούμε να είμαστε συγκρατημένοι στις προβλέψεις μας για τ' αποτελέσματα των εκλογών, αυτά τα περιστατικά μας κάνουν πολύ αισιόδοξους. Ο λαός μας έχει στραφεί πλέον φανερά προς το Κίνημά μας και η ευθύνη μας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και των ελπίδων του μεγαλώνει αντίστοιχα. Ήρθε η ώρα των Εθνικιστών! Για μια ελεύθερη Ελλάδα! Ζήτω η Νίκη!