1/8/11

Συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις οι ταξιτζήδες της Εύβοιας


Μετά τα ευτράπελα της περασμένης εβδομάδος, όπου κατά την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, στις 23/7 βουλευτές και στελέχη του κόμματος "χτίστηκαν" με ζαρζαβατικά και αυγά στην Χαλκίδα, σε μια σύμπραξη ταξιτζήδων και παραγωγών της παρακείμενης λαϊκής, σήμερα από τα ξημερώματα οι ταξιτζήδες "περικύκλωσαν" το Διοικητήριο στην λεωφόρο Χαϊνά. Aπέκλεισαν όλες τις εισόδους και προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου, βάζοντας στην είσοδο και την ταμπέλα: «Tα παράπονά σας στον κ. Pαγκούση».
Mετά από αρκετές ώρες οι αυτοκινητιστές αποχώρησαν και "απελευθέρωσαν" το Διοικητήριο.

Oι ταξιτζήδες, συμπληρώνουν σήμερα 15 μέρες απεργίας και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν κόντρα στην "απελευθέρωση" του επαγγέλματος τους. Υπενθυμίζεται ότι το Pάδιο Tαξί Χαλκίδος απαντά στο 2221.0.89322 ΜΟΝΟ για την εξυπηρέτηση εκτάκτων περιστατικών υγείας.

Οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συμπαραστέκονται ολόψυχα στον αγώνα των ιδιοκτητών και οδηγών ΤΑΞΙ, που δεν είναι μόνο ΔΙΚΑΙΟΣ, αλλά και ΕΘΝΙΚΟΣ. Εμείς λέμε: "Η άδεια δεν χαρίζεται". Πίσω από αυτή την άδεια υπάρχουν, ζουν, μορφώνονται τουλάχιστον 60.000 Ελληνικές οικογένειες. Αυτές οι οικογένειες Ελλήνων, πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν, όπως υπήρξαν μέχρι τώρα, και στο μέλλον.

Το ΤΑΞΙ και η ΑΔΕΙΑ του, έχουν ιστορία πίσω τους. Είναι η ευγνωμοσύνη και η εμπράγματη αναγνώριση, υπό της πολιτείας της προσφοράς των κατόχων τους, ως αποζημιώσεις μετά τον πόλεμο του ’40, αλλά και της συνειδητής επιλογής της πολυτεκνίας.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ = ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

Να τηρηθεί η Ευρωπαϊκή αναλογία, όπως στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. Οι τουλάχιστον 60.000 οικογένειες του κλάδου, γνωρίζουν ακριβώς καλύτερα απ’όλους τι πρέπει να πράξουν. Όλα τα υπόλοιπα είναι παγίδα χωρίς επιστροφή. Η Χρυσή Αυγή και ο Ελληνικός Εθνικισμός, είναι δίπλα σας, υποστηρίζοντας τον αγώνα σας, τόσο στις “πιάτσες”, όσο και στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο, κάνοντας γνωστή τη θέση μας για τον δίκαιο αγώνα σας.

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας