15/4/11

Η απάντησή μας σε σχόλιο του Σχηματαραίου

Από το μπλογκ ΣΧΗΜΑΤΑΡΑΙΟΣ: "Μήνυμα αναγνώστη σχετικά με την Οινόη"

"Για κάποιους μπορεί να ακουγεται ακραίο αλλά για τους περισσότερους είναι ίσως η μοναδική λύση και αυτή είναι η ώρα της Χρυσής Αυγής ..

Δεν πάει άλλο ο κόμπος έφτασε στο χτένι εκτός από το μεγάλο θέμα με το σχολείο και τους αλλοδαπούς ένα άλλο θέμα είναι η χρήση μάλλον κατάχρηση από τους αλλοδαπούς του δημοτικού γηπέδου 5χ5 .
Εκεί γίνεται πραγματικά κατάληψη του χώρου από Πακιστανούς και μετά περνάει στα χέρια των Αλβανων και για τα παιδιά τα δικά μας που οι γονείς με τους φόρους και τους αγώνες για να υπάρξει το οτιδήποτε δημοτικό στον οικισμό δεν μπορούν να μπουν στο γήπεδο εκτός από το μεσημέρι απο της 15:00 εως και το πολύ 17:00 .
Μετά καταφθάνουν κατά δεκάδες εκτός από κάποιους που μένουν στον οικισμό (ας είναι καλά 3 οικογένειες που τα θυσίασαν όλα στο βωμό του χρήματος και κατέστρεψαν την εικόνα του οικισμού) αλλά και από γύρω περιοχές ( αγ.θωμα -ταναγρα-δηλεσι-ωροπο) .
Τελειώνοντας οι Πακιστανοι αναλαμβάνουν οι Αλβανοί μέχρι να πέσει το σκοτάδι και εναλλάξ μοιράζονται τον προαύλιο χώρο του δημοτικού,, είναι στο γηπεδάκι οι πακιστανοι?? στο προαύλιο οι Αλβανοί και αντίστροφα ...
δεν μιλάμε για τα σπίτια που μένουν άλλο μεγάλο θέμα ...
έφτασε η ώρα του ξεσηκωμού !!!!

Σημ. Σχηματαραίου. Εδώ θα συμφωνήσουμε σε κάτι που κι εμείς το έχουμε ξαναπεί. Ότι ο κόσμος αποδέχεται και προτιμά μαζικά πλέον ακραίες πολιτικές θέσεις , επειδή τα άλλα πολιτικά κόματα αποδεικνύονται είτε ανίκανα είτε δειλά να βάλουν το μαχαίρι στο κόκκαλο και να προστατέψουν τους πολίτες της χώρας.
Από την στιγμή που μόνο αυτοί (δείχνουν) να νοιάζονται για την Ελλάδα η επιλογή και η στήριξή τους είναι μονόδρομος για τον Ελληνα που σκέφτεται το μέλλον του τόπου.
Εκεί φτάσαμε λοιπόν. Ή μάλλον εκεί μας φτάσανε. Πάντως οι απανταχού Χρυσαυγίτες ανάβουν κεριά και καντήλια τους πολιτικούς μας. Δεν είναι και λίγο να σου στέλνουν καθημερινά δώρο εκατοντάδες μελλοντικούς ψηφοφόρους."
Η απάντησή μας στον συμπαθή Σχηματαραίο:

Οι θέσεις μας δεν είναι ακραίες, είναι οι μοναδικές λογικές και φυσικές λύσεις των προβλημάτων που δημιούργησαν στο Έθνος και την Πατρίδα μας τα "άλλα πολιτικά κόμματα". Όταν το σύνολο των κοινοβουλευτικών κομμάτων - μηδενός εξαιρουμένου - υιοθετεί θέσεις και τακτικές όχι απλά αντεθνικές, μα ξεκάθαρα προδοτικές... όταν το σύνολο των προβαλλόμενων απ' τα ΜΜΕ εναλλακτικών - μηδεμιάς εξαιρουμένης - όχι απλώς δεν ενοχλεί την πολιτική του συστήματος, μα την διευκολύνει... τότε οι μοναδικές γνήσια πατριωτικές και εθνικές φωνές αποκαλούνται "ακραίες". Ακραία καταστροφικοί για τον λαό μας και την πατρίδα μας είναι όλοι τους.

Κατανοούμε την καχυποψία της παρένθεσης, θεωρώντας λογικό επόμενο "ο καμμένος στον χυλό να φυσά και το γιαούρτι" - και ας αποδεικνύει η 30ετής πορεία μας την ανιδιοτέλειά μας και την ιδεολογική και αγωνιστική μας σταθερότητα.Ωστόσο, το ότι "εκεί φτάσαμε", να στραφούν οι Έλληνες στο Κίνημά μας δηλαδή, είναι η μοναδική υγιής αντίδραση μπροστά σε ένα σάπιο πολιτικό καθεστώς, εχθρικό προς τον λαό μας. "Εκεί μας φτάσανε", να στραφούμε επιτέλους προς την μοναδική σωτηρία μας. 

Δεν ανάβουμε καντήλια και κεριά σε κανέναν. Θα προτιμούσαμε να μην είχαμε κανέναν ψηφοφόρο, αρκεί οι πολιτικοί της Πατρίδας μας να ενεργούσαν με μοναδικό τους γνώμονα το συμφέρον των Ελλήνων. Δεν επιδιώκουμε ψήφους, επιδιώκουμε μια Ελλάδα που ν' ανήκει στο Έθνος που την δημιούργησε. Επιδιώκουμε να γίνουν οι Έλληνες υπερήφανοι και αντάξιοι της πολυχιλιετούς ιστορίας τους, παραδείγματα προς μίμηση για τα υπόλοιπα έθνη της γης. 

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Π.Ο. Στερεάς Ελλάδος