10/4/11

Και χασισοκαλλιεργητές οι πακιστανοί λαθρομετανάστες

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι παρανομίες που ειδικεύονταν ήταν παρεμπόριο, κλοπές, ληστείες, ξυλοδαρμοί, βιασμοί, απαγωγές και δολοφονίες ομοεθνών τους και καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και χώρων...

Συνελήφθησαν προχθές (08-04-2011) και ώρα 18.00΄ στην Ν. Αρτάκη Ευβοίας, δυο (2) 35χρονοι αλλοδαποί άνδρες υπηκοότητας Πακιστάν για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε γενόμενο έλεγχο, κατέλαβαν ανωτέρω δράστες να διατηρούν στην αυλή της οικίας τους φυτώριο κάνναβης και συγκεκριμένα εξήντα (60) δενδρύλλια, επιμελώς καλλιεργούμενα σε παρτέρι του κήπου, ύψους από 10 έως 35 εκατοστά, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση. Οι δράστες οδηγήθηκαν χθες (09-04-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, στερούμενοι παράλληλα και νόμιμης άδειας παραμονής στη Χώρα.
Υποψιαζόμαστε ότι οι πακιστανοί επικαλέσθηκαν την δήλωση του νυν πρωθυπουργού, τότε υπουργού εξωτερικών, το 1997, υπέρ της ελεύθερης καλλιέργειας χασίς σε γλάστρες στα μπαλκόνια - ή σε παρτέρια στους κήπους...

Σε όλα τα "ευγενή" επαγγέλματα διαπρέπουν οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες, αλλά το σύστημα και τα τσιράκια του επιμένουν να μιλούν για "την συμβολή τους στην οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη της χώρας". Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει πλέον ούτε ένας στοιχειωδώς σκεπτόμενος Έλληνας που να μην βλέπει την αλήθεια. Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ όλων των παρανόμως εισερχομένων στην Πατρίδα μας.