18/2/11

Εμπορικοί Σύλλογοι Στερεάς: "Κλείστε όλοι τα καταστήματά σας στις 23"

ΟΧΙ στο θάνατο του μικροεπιχειρηματία

Σε ενότητα και πάνδημη μαζικότητα καλεί με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας τους καταστηματάρχες στις κινητοποιήσεις του τριημέρου 21-23/2/2011, που θα κορυφωθεί με το κλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου.


«Απ’ αυτή τη σύσσωμη αντίδραση των πολύ μικρών επιχειρήσεων δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς και σε κανένα σημείο του χάρτη της χώρας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Κανείς δεν δικαιούται να μένει ταμπουρωμένος πίσω από προσχήματα και να ευελπιστεί πως θα κερδίσει από την κίνηση των υπολοίπων να κλείσουν συμβολικά τα καταστήματά τους για λίγες ώρες μίας συγκεκριμένης ημέρας» τονίζει σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης. Κλείνοντας καλεί τους επαγγελματίες να πουν όλοι μαζί «όχι σε όσα αποφασίζουν και εφαρμόζουν, και μάλιστα με πλήρη αποτυχία που φθάνει στα όρια της επικείμενης καταστροφής, οι κυβερνώντες κατ’ εντολή των διεθνών καταστροφέων πολλών οικονομιών μέχρι τώρα».

Ανάλογες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι εμπορικοί σύλλογοι όλων των νομών.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Στερεάς ενθαρρύνει τις κινητοποιήσεις αντίστασης στην οικονομική -και βιολογική - εξόντωση του Έθνους μας. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!