21/2/11

Κυριακή 20/2/11: Οργανωτική Συνάντηση Περιφέρειας


Η φιλική αίθουσα, που κλείσαμε για την πρώτη οργανωτική συνάντηση της περιφέρειάς μας, ήταν μεγάλη σε σχήμα γάμα. Έχοντας ενημερώσει μόλις την προηγούμενη ημέρα όσους φίλους του Κινήματος προλάβαμε, περιμέναμε ότι πολλές θέσεις θα ήταν κενές. Η προσέλευση όμως επιβεβαίωσε άλλη μια φορά την μεγάλη ανταπόκριση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους Έλληνες σήμερα.
Πάνω από εκατό άνδρες και γυναίκες, στην πλειοψηφία τους νέοι οπαδοί του Εθνικιστικού Κινήματος, παρουσιάστηκαν από Βοιωτία, Εύβοια, Φωκίδα και Φθιώτιδα, δηλώνοντας πρόθυμοι να δραστηριοποιηθούν ενεργά για την στελέχωση και διάδοση του Κινήματος στους νομούς μας.


Εισηγήσεις έγιναν από τον περιφερειάρχη Στερεάς και υπεύθυνο της Τ.Ο. Φθιώτιδος, Γκλέτσο Απόστολο, από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από τον Πυρήνα Ευβοίας Μίχο Νικόλαο και Μπάρου Αλεξάνδρα, ενώ παρευρέθηκε και απηύθηνε χαιρετισμό το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Παναγιώταρος Ηλίας. Παρουσιάστηκαν τα προβλήματα της περιφέρειας, συζητήθηκαν προτάσεις διαφόρων παρευρισκομένων σε ενθουσιώδες κλίμα, σχηματίστηκε ένα προσωρινό οργανόγραμμα και αποφασίστηκε ενοικίαση γραφείων στη Χαλκίδα, όπου θα γίνει και η επόμενη μαζική συνάντησή μας - ευελπιστούμε εντός μηνός. Μέχρι τότε, οι τοπικοί πυρήνες οργανώνονται και προετοιμάζουν τις δράσεις τους.

Καλούμε τους αγανακτισμένους και προβληματισμένους Έλληνες της περιοχής μας να δραστηριοποιηθούν στο πλευρό μας, να ενισχύσουν την μοναδική ελπίδα που υπάρχει για την σωτηρία της Πατρίδας και του Λαού μας. Για να φέρουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού στην Γη μας.

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Περιφερειακή Οργάνωση Στερεάς Ελλάδος