6/5/16

Ε.Καρακώστας: "Καλέστε τον φρούραρχο για τον Δένδια"


Σκηνές απείρου κάλλους στην ολομέλεια της Βουλής, με τους Δένδια (ΝΔ) και Αναγνωστοπούλου (Σύριζα) να επιδίδονται σε μια θεατρική κοκορομαχία στην οποία έθεσε τέλος ο συναγωνιστής Καρακώστας, προτρέποντας το προεδρείο της Βουλής να καλέσει το φρούραρχο, καθώς Δένδιας και Αναγνωστοπούλου απαξιώνουν το κοινοβούλιο!

Αγενέστατα, ο βουλευτής της ΝΔ Δένδιας συνέχισε να φωνασκεί, ενώ το λόγο είχε ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος απευθύνθηκε ξανά προς το προεδρείο ζητώντας να γίνει παρατήρηση στον αναιδή πρώην υπουργό, ώστε εκείνος να σταματήσει ή να αποχωρήσει, όπερ και εγένετο.

Στην τοποθέτησή του, ο συναγωνιστής Καρακώστας στηλίτευσε τις πρακτικές της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ με το αίσχος των τροπολογιών, πρακτικές που καταδεικνύουν πως η αριστερά δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τη μνημονιακή κεντροδεξιά.

Επισήμανε δε, πως ο Ορθόδοξος Χριστιανικός χαρακτήρας της δημόσιας παιδείας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, δεν επιδέχεται μεταβολές, καθότι καθορίζεται στα θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος, τα οποία δεν επιδέχονται αναθεώρησης.