24/5/16

Γ. Επιτήδειος: "Η ισλαμική απειλή υποδαυλίστηκε από τα συμφέροντα των σιωνιστών"


Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία από τον ευρωβουλευτή στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο, με παράλληλη κατατοπιστική προβολή, παρακολούθησαν την Κυριακή συναγωνιστές και φίλοι της Τ.Ο. Ευβοίας, με θέμα "Τρομοκρατία και Μέση Ανατολή".


Ο συναγωνιστής Επιτήδειος αναφέρθηκε αρχικά στην ενοχλητική για τα συμφέροντα των σιωνιστών κατάσταση που είχε επικρατήσει σε πολλά ισλαμικά κράτη (π.χ. Λιβύη, Αίγυπτος, Ιράκ, Ιράν, Συρία) με κοσμικά (ήπια θρησκευτικά) καθεστώτα, στα οποία δεν είχαν οικονομική και πολιτική επιρροή ΗΠΑ και παγκόσμιοι τραπεζίτες. Παρουσίασε τις ενέργειες που έγιναν για την ανατροπή τους στη συνέχεια, με ετερόκλητους "χορηγούς" (ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία, ΜΚΟ, κλπ) και ενίσχυση των φανατικών ισλαμιστών-τζιχαντιστών, καθώς και τις κινήσεις του ISIS και των "αδελφών οργανώσεων" για τη δημιουργία του "Παγκόσμιου Ισλαμικού Χαλιφάτου" (στο οποίο περιλαμβάνεται και η Ελλάδα).


Τέλος, παρουσίασε τη σημερινή κατάσταση στη Συρία, τον αραβικό κόσμο και την Ευρώπη, με την καθοριστική εμπλοκή της Ρωσίας και τις σπασμωδικές κινήσεις των υπολοίπων, τη μεθοδική μαζική μετανάστευση ισλαμιστών και την ανυπαρξία αντίδρασης του ελληνικού κράτους. Κλείνοντας, απέδειξε ότι η μοναδική αντίσταση στα σχέδια των σιωνιστών και τις επιπτώσεις τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι των Εθνικιστών, οι οποίοι γι' αυτό δαιμονοποιούμαστε -περισσότερο και από τους τζιχαντιστές τρομοκράτες- από τους ελεγχόμενους διαμορφωτές κοινής γνώμης. 

Τ.Ο. Ευβοίας