29/9/15

Τ.Ο. Ευβοίας: Απολογισμός εκλογών


Στην πρώτη μετεκλογική συνάντηση της Τ.Ο. Ευβοίας, τον απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος, για τον νομό μας, την περιφέρεια και για την επικράτεια, έκαναν ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος και ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος, που τίμησε απρογραμμάτιστα τα γραφεία μας.


Ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος, που προεκλογικά επισκέφθηκε σχεδόν όλους τους νομούς της χώρας, παρουσίασε την άνιση μάχη που έδωσε η Χρυσή Αυγή, όντας αποκλεισμένη από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ, λασπολογούμενη από το σύνολο των συστημικών "δημοσίων προσώπων" και  και χωρίς ούτε ένα ευρώ κρατικής επιχορήγησης για δεύτερο χρόνο. Και όμως, αναδείχθηκε ξανά η τρίτη πολιτική δύναμη, με αυξημένο ποσοστό, αποδεικνύοντας ότι η Πίστη και η Θέληση των Χρυσαυγιτών είναι ισχυρότερες από ολόκληρο το σύστημα. Αυτή τη νίκη την έφεραν οι Χρυσαυγίτες όλης της χώρας, με τις ενημερωτικές δράσεις, με την παρουσία τους, με τις συζητήσεις τους. Τώρα, συνεχίζουμε. Ηγεσία, στελέχη, βουλευτές, ευρωβουλευτές, εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι, μέλη και υποστηρικτές, έκαστος εφ' ω ετάχθη, συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα τον καλό, για τον ιερό σκοπό μας. Καλή δύναμη σε όλους μας.


Ο επανεκλεχθής βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για τον ακατάπαυστο αγώνα τους και την συνδρομή τους στο επιτυχές εκλογικό αποτέλεσμα, παρουσίασε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο νομό μας και την εξήγησή τους, σύμφωνα με τις πελατειακές σχέσεις ψηφοφόρων-πολιτικών παραγόντων, που ακόμη διατηρούνται. Η διατήρηση της τρίτης σχέσης και με αύξηση του ποσοστού μας είναι ένας μικρός άθλος, αν ληφθούν υπόψιν όσα ανέλυσε ο συναγωνιστής Επιτήδειος, αλλά και η μεγάλη αποχή, που οφείλεται αφ' ενός στο για πολλούς δυσβάσταχτο πλέον έξοδο της μετάβασης στον τόπο των εκλογικών τους δικαιωμάτων και αφ' ετέρου στην κόπωση και το γεγονός ότι οι πολίτες έχουν απαυδήσει από τις απανωτές εκλογικές διαδικασίες, που η επόμενη μέρα τους βρίσκει πάλι εξαπατημένους και σε χειρότερη μοίρα. Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, καθώς η κοινοβουλευτική μας δύναμη δεν αυξήθηκε σε βαθμό που να μπορούμε να επηρεάσουμε τις ψηφοφορίες προς το συμφέρον του λαού μας. Πραγματικά ικανοποιημένοι θα πρέπει να είμαστε όλοι μας μόνο όταν μας δοθεί απ' τον λαό μας η δύναμη να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, αναστρέφοντας την καταστροφική πορεία της χώρας, προς μία νέα Εθνική Ανάταση με μία κυρίαρχη Ελλάδα. 


Στη συζήτηση που ακολούθησε, πολλοί συναγωνιστές και φίλοι έλαβαν τον λόγο, αναφέροντας διάφορα περιστατικά της τελευταίας περιόδου, αλλά και προτάσεις για νέους τρόπους συνέχισης του αγώνα μας στην περιοχή μας. Κοινή κατάληξη όλων: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.

Τ.Ο. Ευβοίας