16/9/15

Φωτορεπορτάζ: Επιτήδειος και Μίχος σε Ψαχνά-Πισσώνα-Στενή


Τα ευβοϊκά μέσα ενημέρωσης (από εφημερίδες ως ιστολόγια) δεν δημοσιεύουν τα Δελτία Τύπου της Χρυσής Αυγής, δεν παρουσιάζουν τους υποψηφίους μας, δεν αναδημοσιεύουν τις δραστηριότητές μας. Οι τοπικοί "δημοσιογράφοι" προσποιούνται ότι δεν μας βλέπουν. Οι πολίτες όμως, που δεν έχουν ανάλογα προβλήματα όρασης, και μας βλέπουν παντού και το βράδυ των εκλογών θα διορθώσουν και την όραση των "επιφορτισμένων με την ενημέρωση του κοινού". Σε απόδειξη των ανωτέρω το πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, από την επίσκεψη του ευρωβουλευτή Γ. Επιτήδειου και του υπ. βουλευτή Ευβοίας Ν. Μίχου στο δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων:







Εκτός τον ευρωβουλευτή Επιτήδειο, τον επικεφαλής της λίστας του ψηφοδελτίου μας στο νομό, Μίχο, συνόδευαν και όλοι οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Εύβοια (οι συναγωνιστές Βουσουρέλης, Βουλή, Μπάρου και Δήμου), αλλά και ο πρόεδρος του ΛΑΣΙΤΑ και υποψήφιος στη Β' Αθηνών, Μπαρμπούρης Ευάγγελος, που κατάγεται από τη Στενή. 

Αυτή η ανιδιοτελής ομοψυχία που επιδεικνύουν οι Χρυσαυγίτες αγωνιστές, υποψήφιοι και μη, δεν συναντάται σε κανέναν άλλον πολιτικό χώρο και είναι η μέγιστη απόδειξη ότι οι Έλληνες Εθνικιστές συστρατεύονται για έναν ιερό σκοπό, αποβάλλοντας τις ατομιστικές και συμφεροντολογικές τάσεις που έχουν γίνει καθεστώς στην πολιτική σκηνή της χώρας για δεκαετίες. Η Χρυσή Αυγή αναβαθμίζει την πολιτική, διδάσκοντας παραδειγματικά την αριστοτέλεια θεώρηση του πολιτικού όντος και ο ελληνικός λαός αρχίζει πλέον να το αντιλαμβάνεται όλο και μαζικότερα.

Η αντεπίθεση του Ελληνισμού ξεκίνησε. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

Τ.Ο. Ευβοίας