22/3/15

Ρατσισμός και Λαθρομετανάστευση


Χθες, Σάββατο 21/3, στα πλαίσια της συντονισμένης πανελλαδικά εκδήλωσης για τον Ρατσισμό και την Λαθρομετανάστευση, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα. Η γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Αλεξάνδρα Μπάρου, έκανε μια συνοπτική παρουσίαση της κατάστασης στην πατρίδα μας, αλλά και ειδικότερα στο νομό μας, που η ανατολική του πλευρά είναι ένας από τους τόπους απόβασης λαθρομεταναστών.
Στη συνέχεια υπενθύμισε τις ενέργειες των κυβερνήσεων, από τη δεκαετία του '90 μέχρι σήμερα, για την αντιμετώπιση της μαζικής λαθρομετανάστευσης και των συνεπακόλουθων προβλημάτων. Αναφέρθηκε και στον αντιρατσιστικό νόμο, που ψηφίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση και βλέπουμε να επικαλείται σήμερα, για την αποτροπή της οποιασδήποτε διαμαρτυρίας, διαφωνίας ή κριτικής στις πολιτικές που ενισχύουν, αντί να αποτρέπουν, την παράνομη εισβολή αλλοδαπών στην Ελλάδα. Με γνωστά σε όλους παραδείγματα, απέδειξε ότι ο μόνος εμφανής και μάλιστα επίσημος ρατσισμός που υπάρχει στην Πατρίδα μας είναι εναντίον των Ελλήνων, από τις ίδιες τους τις κυβερνήσεις. Η ομιλία ολοκληρώθηκε με αναλυτική παρουσίαση των μόνων ρεαλιστικών λύσεων του προβλήματος, που αποτελούν τις πάγιες και επίσημες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. 

Ακολούθησε συζήτηση, με τοποθετήσεις των παρευρισκομένων συναγωνιστών και φίλων και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Ευβοίας