3/2/15

Συναγωνιστής Επιτήδειος: "Πετύχαμε μια επική Νίκη!"


Την επομένη της μεγάλης συγκέντρωσης για τα ΙΜΙΑ, την πρώτη Κυριακή μετά τις εκλογές, είχαμε την τιμή στην Τ.Ο. Ευβοίας να φιλοξενούμε τον ευρωβουλευτή μας, στρατηγό Επιτήδειο. Ο συναγωνιστής έκανε έναν απολογισμό της εκλογικής μάχης που έδωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με πρωτοφανώς άνισους όρους, και της επικής Νίκης που πέτυχε, παγιωνόμενος ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.


Υπενθύμισε τα πενιχρά μέσα που είχαμε στη διάθεσή μας καθ' όλη την προεκλογική περίοδο, σε αντίθεση με τα υπερπροβαλλόμενα και πολυχρηματοδοτούμενα συστημικά κόμματα. Την έλλειψη στοιχειώδους τηλεοπτικής προβολής των θέσεων και των υποψηφίων μας, την απαγόρευση του συνόλου σχεδόν της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος να μετέχει στον προεκλογικό αγώνα, με τους μισούς στα κελιά της Τιμής, άλλους σε κατ' οίκον περιορισμό και άλλους με απαγόρευση δημόσιου λογου, την μη διάθεση της κρατικής χρηματοδότησης, την μόνιμη κατασυκοφάντησή μας χωρίς δικαίωμα αντιλόγου από το σύνολο των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ, τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, την στέρηση του εκλογικού δικαιώματος στους 18άρηδες και τις λοιπές μεθοδεύσεις... Σε όλα αυτά αντιπαραθέσαμε την πλήρη κινητοποίηση των υποστηρικτών μας, των μελών, των στελεχών, των 4 ελεύθερων να κινούνται βουλευτών και των 3 ευρωβουλευτών, που άλωσαν την επικράτεια, ενημερώνοντας προσωπικά τους πολίτες και... το καρτοτηλέφωνο των φυλακών Κορυδαλλού, από το οποίο μιλούσαν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις οι έγκλειστοι βουλευτές μας. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ! Ένας πραγματικός πολιτικός άθλος χωρίς προηγούμενο, οφειλόμενος στην Ψυχή και την Πίστη των Χρυσαυγιτών! 

Απέναντι στην νέα κυβέρνηση της Πατρίδος, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κρατήσει την ίδια σοβαρή και σταθερή στάση, με πρώτο κριτήριο το εθνικό συμφέρον. Θα στηρίξουμε οποιαδήποτε κίνηση για το καλό της Ελλάδος και των Ελλήνων και θα στηλιτεύσουμε αμείλικτα και αδιαπραγμάτευτα οποιαδήποτε κίνηση εναντίον τους. Ο επόμενος τακτικός στόχος μας είναι η δικαίωση του Κινήματός μας, η Νίκη απέναντι στην πολιτική δίωξη και η απελευθέρωση του Αρχηγού και των βουλευτών μας. Ο διαχρονικά τελικός στόχος μας είναι η Νίκη απέναντι σε όλο το διεφθαρμένο ξενόδουλο καθεστώς, με τους Έλληνες στην εξουσία και τους κλέφτες και τους προδότες στη φυλακή.

Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Ευβοίας