6/1/14

Ανασκόπηση του 2013 στα γραφεία Χαλκίδας


Η πρώτη συνάντηση των συναγωνιστών της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας για το 2014, έγινε χθες Κυριακή στα γραφεία Χαλκίδας και επικεντρώθηκε στην ανασκόπηση του 2013 για το Κίνημά μας. Παρουσιάστηκε επιγραμματικά η αλληλουχία των γεγονότων της χρονιάς που πέρασε, με έμφαση στην κοινοβουλευτική και ακτιβιστική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την πανικόβλητη αντίδραση του καθεστώτος.

Οι συναγωνιστές συζήτησαν το παρασκήνιο των πολιτικών διώξεων και τους τρόπους αντιμετώπισής τους από το Κίνημά μας, ανέφεραν τις παρατηρήσεις τους για την συνεχώς αυξανόμενη άνοδό μας στον Λαό μας και τις εκτιμήσεις τους για τις -παγκόσμιες- επιπτώσεις της Ιστορίας που γράφεται τώρα από τους Έλληνες Εθνικιστές. Οι τοποθετήσεις και ο σχολιασμός κατέδειξαν υψηλό επίπεδο ιστορικής γνώσης και κατανόησης των αλληλεπιδράσεων γεωστρατηγικών και πολιτικοοικονομικών θεμάτων. 

Ακολούθησε ενημέρωση για τις προσεχείς δραστηριότητες και πιστοποιήθηκε η αποφασιστικότητα όλων για ακόμη πιο εντατικό Αγώνα το 2014.Οι διώξεις δε λυγίζουν τους Εθνικιστές! Τους ατσαλώνουν. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
 
Καθήκον μας η εκπλήρωση του Πεπρωμένου μας: 
ΝΙΚΗ, για την Ανάσταση της Πατρίδας και του Λαού μας!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας