4/11/13

Η τρομοκρατία δεν περνά στους Εθνικιστές


Κυριακή 3/11/2013. Έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, στη Χαλκίδα, η Σημαία κυματίζει μεσίστια. Μέσα, ο κόσμος περισσότερος από κάθε άλλη φορά. Δίπλα στην εικόνα του φυλακισμένου Αρχηγού μας, η φωτογραφία των δύο πεσόντων Συναγωνιστών μας. Του Γιώργου και του Μάνου. Η πολιτική τρομοκρατία του συστήματος προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μεγιστοποιήθηκε δύο μέρες πριν, με τις εν ψυχρώ δολοφονίες νεαρών Ελλήνων Εθνικιστών.


Δύο αδέρφια μας νεκρά, ένα τρίτο σε κρίσιμη κατάσταση και ένα ακόμη που ένιωσε τις σφαίρες να περνάνε δίπλα του. Οι φονιάδες πλησίασαν σε απόσταση δύο μέτρων, σκόπευσαν και τους τέσσερις, πέτυχαν τους τρεις, θανατηφόρα τους δύο. Άδειασαν τα πιστόλια τους στα σώματα των δύο παιδιών, αφού ήταν ήδη νεκρά. ΜΙΣΟΣ.

Ένα βαθύ μίσος προς τον Εθνικισμό, που καλλιεργήθηκε σε βαθμό παράνοιας από όλες τις βαθμίδες και όλες τις εκδοχές του αντιεθνικού συστήματος: από τους παγκόσμιους επικυριάρχους σιωνιστές των ΗΠΑ, της Ε.Ε., του Ισραήλ, από τις σιωνιστόδουλες κυβερνήσεις, από τα ελεγχόμενά τους ΜΜΕ, από την διεθνιστική αριστερά, από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον υπουργό ΠροΠο, τους αρχηγούς και τους βουλευτές όλων των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου", τους δημοσιογράφους, τους "διανοούμενους", τους "καλλιτέχνες"... Εξουσιαστές και "αντιεξουσιαστές" ενώθηκαν εναντίον του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ εχθρού του εθνοκτόνου καθεστώτος. Βομβαρδίζουν επί μήνες τον Λαό μας με μαύρη προπαγάνδα εναντίον του μόνου υπερασπιστή του. Ελπίζουν να τον φοβίσουν, να τον κάνουν ν' ανακαλέσει την υποστήριξή του προς τον υπερασπιστή του. Προσπαθούν να του μεταφέρουν αν όχι το μίσος τους, τουλάχιστον τον τρόμο τους.

Δοκίμασαν την δαιμονοποίηση του Εθνικισμού, ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Τη συνωμοσία σιωπής, ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Τη διαπόμπευση Εθνικιστών, ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Τις συλλήψεις και φυλακίσεις ηγετικών στελεχών μας, ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Τώρα, το έσχατο μέσο τρομοκρατίας, τις δολοφονίες Συναγωνιστών μας. Και ΞΑΝΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ!

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ. Απόδειξη τα γεμάτα ανά την επικράτεια γραφεία του Κινήματος. Γιατί οι Ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο περισσότερο τις χτυπάς, τόσο βαθύτερα μπήγονται.

Πιο αποφασισμένοι και πιο συσπειρωμένοι από ποτέ, δίνοντας όρκο στους πεσόντες Συναγωνιστές ότι θα τους τιμήσουμε με πράξεις, συνεχίζουμε τον υπέρ πάντων Ιερό Αγώνα μας μέχρι τη Νίκη!

Την Κυριακή, πριν τον Εθνικό Ύμνο, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών μας και η κραυγή ΑΘΑΝΑΤΟΙ πλανήθηκε πάνω απ' την πόλη. Προσευχόμαστε για την γρήγορη ανάρρωση του Αλέξανδρου.

Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας