19/11/13

Το Πεπρωμένο μας είναι η Νίκη!


Την Κυριακή 17/11, οι συναγωνιστές και φίλοι που παρευρέθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στη Χαλκίδα, παρακολούθησαν δύο ενδιαφέρουσες εισηγήσεις. Η πρώτη ήταν ιστορικού χαρακτήρα, με παρουσίαση των πραγματικών γεγονότων στο Πολυτεχνείο το 1973 και αποδόμηση όλων των σχετικών μεταπολιτευτικών μύθων.
Η γνώση της ιστορικής αλήθειας είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκομίσουν οι λαοί τα αναντικατάστατα οφέλη της ιστορικής μνήμης, ερμηνεύοντας τους λόγους των γεγονότων του παρόντος και προετοιμαζόμενοι ορθά για το προσδοκόμενο μέλλον τους.


Ο συναγωνιστής, βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος έκανε στη συνέχεια μια αναλυτική ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις σε πολιτικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο. Αναφέρθηκε επίσης, στις πολιτικές διώξεις των Εθνικιστών, στα τρομοκρατικά χτυπήματα, τις δολοφονίες, τους τραυματισμούς, τις φυλακίσεις, επισημαίνοντας ότι τόσο το σιωνιστικό καθεστώς όσο και οι παρακρατικοί μηχανισμοί του αδυνατούν ν' αντιληφθούν το μέγεθος της αφοσίωσης των Χρυσαυγιτών στην αποστολή τους: την Ελευθερία της Πατρίδος και την Ανάσταση του Έθνους. Ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακές δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές. Αντίθετα, ατσαλώνουν τη δύναμη της θελήσεώς μας για την τελική Νίκη. Όταν όλοι οι εχθροί του Έθνους έχουν ενωθεί εναντίον μας, η δική μας απάντηση είναι ότι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ θα νικήσουμε και θα ξαναδώσουμε στον λαό μας την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια που του στέρησαν.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, για τους νεκρούς μας και τους φυλακισμένους μας, για τους προγόνους και τους απογόνους, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας