31/10/13

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ενημερωτικές δράσεις μετά ...προσαγωγών (ξανά)


Ένα από τα ελάχιστα -αλλά και από τα πιο αποδοτικά- μέσα που διαθέτει το Κίνημά μας για την ενημέρωση των συμπατριωτών μας είναι η διανομή εντύπων μας χέρι με χέρι. Μέσα στον πανικό του για την άνοδό μας, παρά τις σκευωρίες και τις συκοφαντίες, το "δημοκρατικό" καθεστώς προσπαθεί να εμποδίσει ακόμη και αυτήν την καθ' όλα νόμιμη πολιτική δραστηριότητα, χρησιμοποιώντας την αστυνομία ως κομματικό όργανο των κυβερνώντων.



Η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας συνεχίζει αμείωτα τις ενημερωτικές δράσεις σε χωριά και γειτονιές της περιοχής μας, παρά τη θεαματική αύξηση των "προσαγωγών για εξακρίβωση στοιχείων". Μέσα σε 3 εβδομάδες "εξακρίβωσαν" 4 φορές τα στοιχεία μας, διαπιστώνοντας κάθε φορά ότι δεν έχουν ...αλλάξει. Οι συναγωνιστές που μετέχουν πλέον στις δράσεις μας γνωρίζουν ότι πιθανότατα θα περάσουν και κάποιο χρόνο σε αστυνομικό τμήμα, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία για να ενημερώσουν και τους ένστολους συμπολίτες μας για τις θέσεις μας.


Αν και η αστυνομία ενεργεί ξεκάθαρα αντισυνταγματικά και παράνομα, εφαρμόζοντας τις εντολές των (προσωρινών) πολιτικών προϊσταμένων της για παρεμπόδιση νόμιμης πολιτικής δραστηριότητας κοινοβουλευτικού κόμματος, διαπιστώνουμε καθημερινά ότι τα αποτελέσματα στον λαό μας είναι τ' αντίθετα απ' τα προσδοκώμενα. Οι συντοπίτες μας διψούν για την Αλήθεια του Εθνικιστικού Λόγου. 


Άνθρωποι κάθε ηλικίας μας εκφράζουν την υποστήριξή τους, βρίζοντας ταυτόχρονα τους διώκτες μας. Ιδιαίτερα εκφραστικές κάποιες ηλικιωμένες Ελληνίδες, που στη θέα μας μοιράζουν ευχές στους "λεβέντες Χρυσαυγίτες" και κατάρες στους "ξεφτιλισμένους κυβερνήτες". Η φωνή της Ελλάδας απ' το στόμα βασανισμένων ηλικιωμένων...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Σε χωριά της κεντρικής Εύβοιας:



Στην πόλη της Χαλκίδας, όπου 5 περιπολικά και 4 μοτοσυκλέτες ήρθαν για να μας προσαγάγουν μόλις 26 λεπτά μετά την έναρξη της δράσης. (Αποφασίσαμε να κρατάμε χρόνο, για να καταγράφονται τα ρεκόρ της Άμεσης Επέμβασης της ΕΛ.ΑΣ. στην άσκηση της πολιτικής τρομοκρατίας εναντίον των Εθνικιστών από τους "δημοκράτες" του αντισυνταγματικού τόξου):


Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι κ.κ. Σαμαράς-Βενιζέλος-Δένδιας και οι λοιποί βολευτές και πολιτικάντηδες είναι ότι ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ, γιατί ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ και όχι συμφέρονται και καρέκλες. Ο πολιτικός αγώνας μας συνεχίζεται ακατάπαυστος, με την εικόνα του αιχμάλωτου Αρχηγού μας και των φυλακισμένων συναγωνιστών μας να ατσαλώνει τη θέλησή μας.

Για τον Λαό μας και την Πατρίδα μας, ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας