22/1/13

Ενημερωτική δράση στο Δήμο Ληλαντίων


Χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μοίρασαν συναγωνιστές της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας σε Αφράτι, Φύλλα και Βασιλικό. Παρά τον άτυπο πόλεμο που γίνεται στην εφημερίδα μας από το σύστημα, οι Χρυσαυγίτες φροντίζουμε να φτάνει σε κάθε Έλληνα η φωνή των Εθνικιστών.
Και οι Έλληνες ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό.


Ζητούν και δεύτερο φύλλο για να δώσουν και κείνοι σε άλλους, ζητούν τηλέφωνά μας, ζητούν ώρες λειτουργίας των γραφείων μας, ζητούν να μεταφέρουμε τις ευχές τους για δύναμη και τα συγχαρητήριά τους στους βουλευτές μας, ζητούν να είμαστε πάντα στο πλευρό τους, ζητούν να μην αλλάξουμε...


Δεν ζητούν κάτι δύσκολο. Μόνο το αδιανόητο για τους πολιτικάντηδες και το αυτονόητο για τους Εθνικιστές: Να είμαστε πάντα αυτοί που τους δείχνουμε ότι είμαστε. Και οι Χρυσαυγίτες είμαστε η μοναδική ελπίδα του Γένους.


Κατά τη δράση μας είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και το σπίτι όπου γεννήθηκε ο θαλασσομάχος του 1821, Ανδρέας Μιαούλης. Μια φτωχή χαμοκέλα του ενός δωματίου. Όπως έπρεπε, γιατί εντυπωσιακά ήταν τα κατορθώματά του στον Αγώνα, όχι το σπίτι του.


ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ! 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας