2/1/13

Ανασκόπηση 2012 στα γραφεία Χαλκίδος


Συναγωνιστές και φίλοι γέμισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας την Κυριακή, για να παρακολουθήσουν την ανασκόπηση του 2012, του έτους που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημάδεψε ήδη στην ιστορία. Η προβολή, του οπτικού υλικού από τα χαρακτηριστικότερα γεγονότα της χρονιάς για το Κίνημά μας, έδωσε μια σαφή εικόνα του δύσκολου και ελπιδοφόρου αγώνα μας.



Ο συναγωνιστής Νίκος Μίχος, κατά τον σχολιασμό του, επεσήμανε την μετεκλογική συνέπεια του Κινήματος στις προεκλογικές του εξαγγελίες - σαφώς πρωτοποριακό για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας. Εκδηλώσεις εθνικής μνήμης, συγκεντρώσεις και πορείες, συγκρούσεις με κράτος και παρακράτος εντός και εκτός βουλής, κοινωνικό έργο αλληλεγγύης στον λαό μας και παρεμβάσεις κάθε είδους του Κινήματος, αλλά και της Τοπικής μας Οργάνωσης, έδειξαν το πολυθεματικό πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το πολυμέτωπο του αγώνα μας.


Ακολούθησε ομιλία με τα συμπεράσματα της χρονιάς που έφυγε και τις δεσμεύσεις μας για τη χρονιά που έρχεται. Την εξής μία: Ακόμη σκληρότερος αγώνας σε όλα τα μέτωπα, για τον Λαό μας και την Πατρίδα μας. Μέχρι τη Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας