29/12/12

Ή θα βρούμε τον Δρόμο ή θα τον φτιάξουμε!


Οδεύουμε αισίως προς τη δύση του 2012, ενός έτους γεμάτου αγώνες για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Ενός έτους, κατά το οποίο το Κίνημα και η Ιδέα γνώρισαν την αποδοχή ενός ισχυρού ρεύματος του Ελληνικού Λαού, ενός έτους που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον Λαϊκό Εθνικισμό και το Έθνος. Δίχως δόσεις υπερβολής, δυνάμεθα να ισχυριστούμε πως το 2012, υπήρξε το έτος των Εθνικιστών.
Μετά από δυο δεκαετίες πλήρεις Αγώνων και θυσιών, μετά από δυο δεκαετίες κοπιώδους και συνεχούς ιδεολογικής δράσεως, μετά από δυο δεκαετίες απαρέγκλιτης ιδεολογικής συνέπειας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, καθιερώθηκε πλέον, οριστικά και αμετάκλητα ως ο μοναδικός φορέας Εθνικής Αντίστασης, στη συνείδηση του Λαού μας. Διόλου τυχαία, κάθε φορά κατά την οποία οι δυσκολίες δείχνουν ανυπέρβλητες, κάθε φορά που το Κράτος αδιαφορεί, αδικεί και στερεί, κάθε φορά που ο πολυπλόκαμος και αναποτελεσματικός κρατικός μηχανισμός αδυνατεί να προσφέρει λύσεις, ο Λαός μας στρέφεται προς την μοναδική του Ελπίδα, την Χρυσή Αυγή.

Μέσα σε ένα έτος το οποίο θα ατενίζουμε πλέον με Περηφάνια και νοσταλγία, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σημείωσε Νίκες οι οποίες θα μνημονεύονται στα έτη που θα έρθουν. Το Κίνημα, στεκόμενο ως στέρεος και αμετακίνητος Βράχος της Εθνικιστικής μας Πίστεως, θριάμβευσε στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, εισερχόμενο στη Βουλή των Ελλήνων με 20 Συναγωνιστές και τον Αρχηγό μας. Η Εθνικιστική αυτή Νίκη, επετεύχθη σε ένα πλαίσιο κοινοβουλευτικού προεκλογικού αγώνος, άνισου και κατάφωρα άδικου για το Κίνημα. Παρά ταύτα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, όχι μόνον κατόρθωσε να επικρατήσει επί των δολίων τακτικών και μεθόδων των ιδεολογικών μας αντιπάλων, αλλά πολύ περισσότερο, δημιούργησε τους πρώτους ιδιαιτέρως σοβαρούς τριγμούς στο Μεταπολιτευτικό αντεθνικό οικοδόμημα.

Το ‘’Veni, Vidi, Vici’’ του Αρχηγού μας, προς τους φορείς της αντιδράσεως, της συντήρησης και οπισθοδρόμησης, προς τους πραίτορες του προδοτικού Καθεστώτος και τέλος προς τον διεθνή σιωνισμό και τα ανδρείκελά του, θα ηχεί στα ώτα τους δυνατά και στεντόρεια, μέχρι τη στιγμή του αναπόφευκτου πια τέλους τους!

Οι τριγμοί δε, ήταν τόσο σοβαροί, ώστε οι κοινοβουλευτικοί απατεώνες, να επιλέξουν τον μη σχηματισμό κυβερνήσεως συνεργασίας, την διενέργεια νέων εκλογών τον Ιούνιο, με ένα και μοναδικό στόχο: τον εξοβελισμό της Εθνικιστικής φωνής από τη Βουλή των Ελλήνων. Εκείνοι που υποστήριζαν πως το Κράτος δεν αντέχει οικονομικώς το βάρος της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, ήσαν εκείνοι που επέλεξαν συνειδητά να σηκώσει το Κράτος το οικονομικό βάρος μιας δεύτερης συνεχόμενης εκλογικής αναμετρήσεως, με την προοπτική να τεθεί εκτός παιχνιδιού το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Πλανήθηκαν όμως, πλάνην οικτράν…
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Αρχηγός μας, τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος, κατήλθαν εις την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου, με πείσμα ανυπέρβλητο και Θέληση ατσάλινη! Στη συνεχή και αμείωτη λασπολογία των δημοσιογραφικών υπαλλήλων του Καθεστώτος της διαπλοκής και της διαφθοράς, απαντήσαμε με τρεις τρόπους:
Με αγώνα!
Με αγώνα!
Και τέλος, με ακόμη πιο σκληρό Αγώνα!

Έντρομο το Καθεστώς της Προδοσίας, υπέπεσε σε επανειλημμένα λάθη τακτικής, απόρροια του πανικού, ο οποίος το διακατείχε. Ο Λαός μας την ίδια στιγμή, έβλεπε με συγκίνηση τις Φάλαγγες της μαυροφορεμένης Ελληνικής Εθνικιστικής Νεολαίας, να οργώνουν κάθε σπιθαμή ελληνικού εδάφους, κηρύσσοντας το Τέλος της ανοχής και ταυτοχρόνως την Έναρξη της Εθνικιστικής Επαναστάσεως. Πράγματι, ήταν η λύσσα και η ανήθικη πολεμική των στρατευμένων κονδυλοφόρων του Καθεστώτος απέναντι στο Κίνημά μας εκείνη, που σφυρηλάτησε την αδιαπέραστη Ενότητα εντός των Εθνικιστικών μας Τάξεων. Ακόμη κι εκείνοι οι οποίοι ακροβατούσαν, προ της εκλογικής τους επιλογής, διστάζοντας μπρος στα τρομοκρατικά διλήμματα του Καθεστώτος, εκείνα τα διλήμματα που συνοψίζονταν στο εμετικό ‘’μνημόνιο ή χρεωκοπία’’, επείσθησαν ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποτελούσε τη μοναδική λύση στο Ελληνικό Πρόβλημα.

Την 17η Ιουνίου, 426.000 Έλληνες, περιφρόνησαν την τρομοκρατία ενός αντεθνικού Καθεστώτος, διατρανώνοντας την ακλόνητη Πίστη τους, στην υλοποίηση του προγράμματος του Κινήματός μας και στο πρόσωπο του Αρχηγού μας. Δεκαοχτώ Εθνικιστές θα διήρχοντο με αποφασιστικότητα και τόλμη τις πύλες της Βουλής των Ελλήνων, σηκώνοντας στις πλάτες τους το βάρος της ευθύνης της Εθνικής Ανατάσεως μιας ταπεινωμένης Πατρίδος και ενός εξαθλιωμένου Λαού.

Στο διάστημα των δύο αυτών μηνών, τα γεγονότα που μεσολάβησαν και οδήγησαν εν τέλει στον Εθνικιστικό Θρίαμβο, απέδειξαν ότι καμιά θυσία δε πάει χαμένη. Απέναντι σε ένα μέτωπο συνασπισμένο, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και οι Έλληνες Εθνικιστές, όχι μόνον άντεξαν δίχως στιγμή να λυγίσουν, αλλά εξακόντισαν(καθώς είπε κάποτε ο Μέγας Ναπολέων) και την πρόκλησή τους προς την αιωνιότητα! Ναι, περιφρονούμε το Παρόν, γυρεύοντας την κατάκτηση του Μέλλοντος!

Οι παρίες του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, αριστερά και δεξιά πολιτικά ράκη, έμειναν με την ευχή ‘’να αντιληφθούν οι ψηφοφόροι των φασιστών το λάθος της επιλογής τους’’. Επί της ιδεολογικής και πολιτικής αντιπαραθέσεως, ουδέποτε εμφανίσθηκαν. Παρέμειναν επιμελώς κρυμμένοι, πίσω από αστείες κατηγορίες περί ναζισμού, δολοφονικής συμμορίας, μπράβων και ούτω καθ’ εξής. Δε πτόησαν όμως τον Λαό μας, οι κατινιές των ρουφιάνων κρατικοδίαιτων δημοσιογράφων, μήτε οι απειλές των υπευθύνων της κοινωνικής καταρρεύσεως, πολιτικών και πνευματικών ταγών της Μεταπολίτευσης. Ακόμη και η στρατευμένη ερυθρά τέχνη, έφθασε στο σημείο να εύχεται ‘’να πεθάνουν όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής’’…

Χαμογελάστε Συναγωνιστές και νιώστε κατιτίς από τον τρόμο των εχθρών μας, μπρος στο διάβα της ανίκητης Εθνικιστικής μας Φάλαγγος!

Πράγματι, δυνάμεθα σήμερα στη δύση τούτου του έτους-καμπή για το Έθνος και το Κίνημά μας, να ατενίσουμε το Παρελθόν, με το ασύγκριτο αίσθημα της τέλεσης του ιερού μας καθήκοντος. Αναμετρηθήκαμε με πενιχρά μέσα, απέναντι σε εχθρούς ενισχυμένους από τις ορδές των βαρβάρων και τα κεφάλαια των διεθνών τοκογλύφων. Αποδείξαμε, ως οι πρόγονοί μας έπραξαν παρομοίως, πως το Πνεύμα είναι εκ φύσεως δυνατότερο της Ύλης. Καταδείξαμε πως η Πίστη μας, είναι πιο δυνατή και από τη Φωτιά!

Τσακίσαμε μέσα στο έτος 2012, τον ψευδοπατριωτισμό της “δεξιάς”. Απελευθερώσαμε τα υγιή στοιχεία τα οποία επί τέσσερις δεκαετίες, παρέμεναν δέσμια της καραμανλικής πατριδοκάπηλης παρατάξεως. Γκρεμίσαμε τους αστικούς μύθους της νομιμοφροσύνης σε ένα αντεθνικό Καθεστώς. Δώσαμε σε όλο του το βάθος, το νόημα του αληθούς Εθνικισμού!

Συντρίψαμε μέσα στο έτος 2012, τον ψευδοσοσιαλισμό της Αριστεράς. Απελευθερώσαμε τα υγιή εκείνα στοιχεία τα οποία επί τέσσερις δεκαετίες, εξαπατήθηκαν από τα κίβδηλα κηρύγματα μιας επίπλαστης και αντιφυσικής ειρήνης, της διεθνούς σοσιαλιστικής αλληλεγγύης και του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού. Αποδείξαμε στην πράξη, την συνειδητή συμμετοχή της Αριστεράς, στο Μεταπολιτευτικό Καθεστώς της Προδοσίας και της εξαθλίωσης του Λαού μας. Αντισταθήκαμε, στο πολυφυλετισμό τον οποίο επιχειρεί δια της βίας να επιβάλλει το Κράτος. Σταθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις, στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Λαού, της Ελληνικής Νεολαίας και των Ελλήνων Εργατών. Δώσαμε σε όλο του το βάθος, το νόημα του αληθούς Σοσιαλισμού!

Αγωνιστήκαμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με ακόμη μεγαλύτερο φανατισμό για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία!

Οι εχθροί του Έθνους μας, είναι οι πολιτικοί και ιδεολογικοί αντίπαλοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Το ότι έθεσαν στο περιθώριο τις οποιεσδήποτε μικροδιαφορές τους, για να αντιμετωπίσουν από κοινού την Χρυσή Αυγή, καταδεικνύει ένα και μόνο πράγμα: ότι έχουν άπαντες τον ίδιον εντολέα. Ένα είναι το χέρι το οποίο κινεί τις κομματικές μαριονέτες του σημερινού μεταπολιτευτικού, κοινοβουλευτικού φάσματος. Είναι το ίδιο χέρι, το οποίο κινεί και τα ανδρείκελα των Βρυξελλών, τα οποία έχουν το θράσος να επεμβαίνουν στα εσωτερικά ζητήματα της Πατρίδος μας, απαιτώντας από τους ντόπιους υποτακτικούς τους, να θέσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου! Θα έρθει η μέρα, που θα χύσουμε άπλετο φως στα πρόσωπα αυτών των παρασίτων, τα οποία παρασκηνιακώς και υπούλως, καθορίζουν τις τύχες των Εθνικών Κρατών και των Λαών.
Την ίδια στιγμή, που οι ορδές των βαρβάρων της Ασίας και της Αφρικής, συνεπικουρούμενες από τα στίφη των τουρκαλβανών κατσαπλιάδων, αλωνίζουν στην ελληνική επικράτεια δολοφονώντας, βιάζοντας και καταληστεύοντας τους Έλληνες υπό την ανοχή του Κράτους, τη στήριξη της αριστεράς και την ένοχη σιωπή των μέσων μαζικής εξαπάτησης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξαπέλυσε την προσωπική του εκστρατεία, κατά των “ταγμάτων εφόδου”, δίνοντας προφανώς δείγματα δουλοπρέπειας, στα υπερατλαντικά αφεντικά του… Στόχος του, να περιοριστεί αντισυνταγματικά, η πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής.

Πώς να χωνέψουν τα λεπτεπίλεπτα ‘’κοινοβουλευτικά’’ στομάχια, το γεγονός ότι το Κίνημα έσπασε τη συνωμοσία της λάσπης των μέσων ενημέρωσης, ερχόμενο σε άμεση επαφή με τον Λαό μας; Ψεύδη εσείς; Αγώνα στο πλευρό του Λαού μας εμείς!

Μετά τις κινήσεις των τσαρλατάνων της κυβερνήσεως Σαμαρά, σειρά πήρε ο πρόεδρος των σοσιαλιστών, εκείνων που κυβέρνησαν επί είκοσι έτη, αλλά δεν ευθύνονται για τίποτε, διότι καθώς είπαν ‘’κυβερνούσαν έναν λαό διεφθαρμένο, ένα λαό με τον οποίο τα έφαγαν μαζί’’! Κατ’ απαίτηση των φίλων του διεθνών τοκογλύφων, ο κύριος αυτός, ανακοίνωσε δια συνεντεύξεως τύπου την έναρξη της ‘’σταυροφορίας’’, για να τεθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου! Εκείνοι που ράβουν το Σύνταγμα της χώρας στα μέτρα τους, για να περάσουν τα άθλια Μνημόνια της υποδούλωσης, τολμούν να επιδιώκουν να θέσουν εκτός νόμου 500.000 Έλληνες Εθνικιστές! Και έχουν το θράσος οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας, να μας δίνουν μαθήματα δημοκρατίας…

Κι όταν το Καθεστώς των διεφθαρμένων, αποτυγχάνει παταγωδώς, έρχονται οι ‘’σύντροφοι’’ του παρακράτους της Μεταπολίτευσης, να σταθούν ως η ύστατη πραιτοριανή φρουρά, απέναντι στην εθνικιστική επέλαση. Πλήθος θρασύδειλων επιθέσεων σε άδεια γραφεία και καταστροφή πολλών εξ’ αυτών. Μια τρομοκρατική βομβιστική επίθεση, στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως της Δυτικής Αττικής. Ρεσιτάλ σταλινικής τρομοκρατίας, με τη συνεργασία του Κράτους, μέσω παράνομων αντισυγκεντρώσεων.

Όμως το Κίνημά μας, παρέμεινε όρθιο, έχοντας υπερκεράσει τους υφάλους που βρέθηκαν στην τρικυμιώδη του πορεία. Νέες Τοπικές Οργανώσεις ιδρύθηκαν σε όλη την Ελλάδα, νέοι Πυρήνες ξεφύτρωσαν παντού, χιλιάδες Συμπατριωτών μας κράτησαν σφιχτά τα Λάβαρα του Ελληνικού Εθνικισμού, αμφισβητώντας οριστικά το προδοτικό Μεταπολιτευτικό Βασίλειο του Σκότους.
Οργανώσαμε την αλληλεγγύη μας απέναντι στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό, όταν οι ιδεολογικοί μας εχθροί, έσπευδαν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των λαθροεισβολέων εις βάρος των Ελλήνων. Με διανομές τροφίμων και ειδών ρουχισμού, ξεφτιλίσαμε τόσο το δημοκρατικό ‘’Κράτος Πρόνοιας’’, όσο και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, που σκορπούσαν εκατομμύρια για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των λαθρομεταναστών. Επιπρόσθετα, ξεγυμνώσαμε την Αριστερά, από τα τελευταία ερείσματά της στον εξαθλιωμένο Λαό, στους ανέργους και στους βιοπαλαιστές.
Με τις μαζικές, καθ’ όλη την επικράτεια αιμοδοσίες και τις δημιουργηθείσες Τράπεζες αίματος, δώσαμε βοήθεια στους Συμπατριώτες μας που η μοίρα όρισε να μάχονται για τη ζωή τους. Διά του κοινωνικού προγράμματος ‘’Γιατροί με σύνορα’’, θέσαμε την υγεία του Ελληνικού Λαού, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, περιφρονώντας τόσο το ανάλγητο κράτος, όσο και τους διεθνιστές της Αριστεράς, των οποίων η κοινωνική ευαισθησία εξαντλείται στους μη Έλληνες…

Η μεγαλύτερη όμως Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, στάθηκε το γεγονός πως χαρίσαμε την ελπίδα σε ένα ολόκληρο Έθνος, την Πίστη σε ένα κοινό Σκοπό και κυρίως το ότι θέσαμε σε ιδεολογική κίνηση τα υγιή τμήματα της Ελληνικής Νεολαίας! Δώσαμε –θορυβωδώς μάλιστα- τέλος στην αδράνεια και χειμερία νάρκη ενός Λαού, ο οποίος παρέμενε ανενεργός επί τέσσερις σχεδόν δεκαετίες. Και υποδεχτήκαμε στις μαχητικές μας γραμμές, τις νέες γενιές Εθνικών Αγωνιστών, οι οποίοι δείχνουν καθ’ όλα έτοιμοι να σταθούν με θάρρος απέναντι στην επιχειρούμενη απεθνικοποίηση, την οποία επιδιώκει το Καθεστώς της Προδοσίας.

Στο Λαό τον οποίο οι δημοκράτες εξαπάτησαν, πρόδωσαν και εξαθλίωσαν, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, διακήρυξε με ακλόνητη Πίστη:
Aut viam inveniam aut faciam (ή θα τον βρούμε τον Δρόμο, ή θα τον φτιάξουμε)!

Ο Ελληνικός Λαός, χορτασμένος από τα σκάνδαλα και την εξαπάτηση της μεταπολιτευτικής πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ελίτ, αναζήτησε και βρήκε στην Εθνικιστική Ιδέα, το Εθνικό και Κοινωνικό του Όραμα. Ο Ελληνικός Λαός, αναζήτησε και βρήκε στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το Εθνικό και Κοινωνικό του Οχυρό. Ο Ελληνικός Λαός τώρα, οφείλει να αγωνιστεί με πείσμα και φανατισμό για την οριστική και αμετάκλητη συντριβή του Μεταπολιτευτικού προτεκτοράτου του διεθνούς σιωνισμού, άλλως είναι καταδικασμένος να βιώσει τον αφανισμό του, από τις δυνάμεις εκείνες οι οποίες προκάλεσαν τον εκφυλισμό του. Και έρχονται τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη, να βρουν την δικαίωση: όταν το Κράτος, δρα ενάντια στα συμφέροντα του Έθνους, τότε έχουμε χρέος να γυρεύουμε το γκρέμισμά του!

Αυτό λοιπόν γυρεύει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ας πάψουν να τρέφουν αυταπάτες οι δυνάμεις του μετώπου της αντίδρασης. Δεν ερχόμαστε να διορθώσουμε τα λάθη, να καλύψουμε τα κενά και τις ελλείψεις. Ερχόμαστε να τιμωρήσουμε, ερχόμαστε να πλάσουμε ένα Νέο Λαό, μια Ελληνική Λαϊκή Κοινότητα κοινού αίματος, η οποία θα αναζητήσει το ιστορικό της πεπρωμένο, στα πλαίσια ενός Νέου Κράτους, ενός Κράτους Λαϊκού και Εθνικού!

Αποχαιρετούμε το έτος 2012, ως το Έτος της θριαμβευτικής επιστροφής της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας. Οι γραμμές του εχθρού έχουν ραγίσει και οι τελευταίες τους εφεδρείες θα συντριβούν μπροστά στον ατσάλινο όγκο της Θελήσεώς μας. Εκείνοι αγωνίζονται για τη διατήρηση του σημερινού status quo, μα εμείς Αγωνιζόμαστε και Πολεμούμε για την επιβίωση του Λαού μας και τη Λευτεριά της Πατρίδος μας. Έχουμε ήδη διαβεί το Ρουβίκωνα, γκρεμίζοντας τις γέφυρες της υποχώρησης και της ανακωχής. Βαδίζουμε με αποφασιστικότητα Εμπρός, μαχόμενοι ώστε το Νέο Έτος, να σημάνει την Τελική Νίκη της Εθνικιστικής Ιδέας και του Ελληνισμού!

Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω το Κίνημα!
Ζήτω η Νίκη!

Ευάγγελος Καρακώστας
Πυρήνας Λιβαδειάς