19/12/12

Δραστηριότητες Πυρήνα Λιβαδειάς


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, οι πολιτικές δράσεις του Πυρήνα Χρυσής Αυγής Λιβαδειάς. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, τα μέλη και οι φίλοι του Πυρήνα ενημερώθηκαν διεξοδικώς για τις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, όπως αυτές διατυπώθηκαν κατά τη 2η Πανελλήνια συνδιάσκεψη στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου. 


Καθώς το Κίνημα φιμώνεται από την πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης, επαφίεται στα στελέχη, στα μέλη και τους φίλους του ο αγώνας της προπαγάνδισης της Εθνικιστικής Ιδέας και της πολιτικής προτάσεως των Ελλήνων Εθνικιστών. Για να αποδώσει καρπούς το άνοιγμα του Κινήματος προς το Λαό, απαιτείται η άρτια ιδεολογική πρωτίστως και πολιτική ακολούθως διαφώτιση των μελών και των φίλων. Αυτός είναι ο ουσιαστικότερος λόγος για τον οποίο οι ιδεολογικές ομιλίες αποτελούν το σημαντικότερο μέλημα του Πυρήνα. 

Η ιδεολογική ομιλία αυτού του Σαββάτου, αφορούσε το νόημα του Αγώνος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ξεκαθαρίστηκε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα ακόμη αστικό κόμμα το οποίο εμφανίστηκε στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής χάρη στη στήριξη ισχυρών οικονομικών παραγόντων της Ελλάδος, είτε του εξωτερικού, ούτε υπήρξε γέννημα της υπογραφής του Μνημονίου. Αντιθέτως, το Κίνημά μας είναι Κίνημα επαναστατικό, λαϊκό και εθνικιστικό. Επαναστατικό, διότι όρθωσε τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης απέναντι στο Καθεστώς των Προδοτών και στη Δικτατορία των διεφθαρμένων. Κατ’ ουσίαν, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δίνει έναν Αγώνα εναντίον όλων εκείνων των δομών ενός αντεθνικού και σιωνιστικού προτεκτοράτου, προκειμένου να καταστήσει την Πατρίδα ελεύθερη και το Λαό μας κυρίαρχο στα όρια ενός Εθνικού Κράτους.

Λαϊκό διότι γεννήθηκε μέσα από τα σπλάχνα του υγιέστερου τμήματος αυτού του Μεγάλου Λαού. Το Κίνημα έθεσε τη Λαϊκή Κοινότητα ως προτεραιότητα κάθε πολιτικής ενέργειας και τη προστασία αυτής ως αναγκαιότητα για τη διατήρηση του ελληνικού αποτυπώματος στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Εθνικιστικό διότι πιστεύει ακράδαντα στη συνέχεια του Ελληνικού Αίματος, μέσα στο ποτάμι της Ιστορίας. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, σε πείσμα των καιρών, διακήρυξε την Εθνική και Φυλετική Ενότητα των Ελλήνων, ως ικανή και αναγκαία συνθήκη για την πραγμάτωση του ιστορικού μας πεπρωμένου. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν αγωνίζεται για να διορθώσει τις στρεβλώσεις του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Σκοπός του Εθνικιστικού Αγώνος δεν είναι η συντήρηση της σημερινής δικτατορίας των Προδοτών και των διεφθαρμένων. Σκοπός του Κινήματος είναι η ολοκληρωτική συντριβή του αντεθνικού καθεστώτος, ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για την γέννηση ενός κυρίαρχου Εθνικού και Λαϊκού Κράτους. 

Πλήθος Συναγωνιστών και φίλων του Λαϊκού Συνδέσμου παρακολούθησε την ομιλία, μέσα σε κλίμα εθνικού ενθουσιασμού και συντροφικής αλληλεγγύης. Η αγωνιστική διάθεση των νέων Συντρόφων, υπήρξε τόσο ισχυρή, ώστε αποφασίστηκε η παρουσία του Πυρήνα στην συγκέντρωση της Νίκαιας, ενάντια στο Ρατσισμό του Κράτους, εις βάρος των Ελλήνων. Πολυμελές κλιμάκιο Συναγωνιστών, έδωσε το βροντερό παρών στο Εθνικιστικό Προσκλητήριο και στη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών. 

Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω ο Αγών! Ζήτω η Νίκη! 

Πυρήνας Λιβαδειάς