8/3/16

Εξαιρετικές ομιλίες από Καρακώστα και Επιτήδειο


Δύο εξαιρετικές ομιλίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κυριακή οι συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος στα γραφεία της Τ.Ο. Ευβοίας στη Χαλκίδα. Ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας και ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος τοποθετήθηκαν επί της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.



Ο συναγωνιστής Καρακώστας αναφερόμενος αναλυτικά στην κατάσταση και τα συμβάντα στο κοινοβούλιο, απέδειξε με παραδείγματα την ενιαία εμμονή όλων των πολιτικών κομμάτων του αυτοαποκαλούμενου "συνταγματικού τόξου" (δηλαδή ΟΛΩΝ πλην Χρυσής Αυγής) στον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Τα συμφέροντα που υπερασπίζονται τα συστημικά κόμματα ιεραρχούνται με την εξής σειρά: πρώτα των διεθνών τοκογλύφων, μετά των "συμμάχων" ξένων χωρών, στη συνέχεια των "προσφύγων και παράτυπων μεταναστών", όπου και εξαντλούνται. Οι βουλευτές εκλέγονται από τους Έλληνες πολίτες ως εκπρόσωποι των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και οι μοναδικοί που το κάνουν είναι οι ίδιοι που όλοι οι υπόλοιποι διώκουν και συκοφαντούν: οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.


Ο συναγωνιστής Επιτήδειος επιβεβαίωσε την αλήθεια των ανωτέρω, με παραδείγματα από τη στάση και τις τοποθετήσεις των ευρωβουλευτών της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο. Όπου και εκεί οι μοναδικοί που τιμούν τον ρόλο της ύπαρξής τους, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του λαού που εκπροσωπούν, είναι και πάλι οι ευρωβουλευτές των Εθνικιστικών κομμάτων. Αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις των τριών ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, όπου οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές της χώρας μας συντάχθηκαν εναντίον των συμφερόντων της και υποστήριξη υπήρξε μόνο από Εθνικιστές ευρωβουλευτές άλλων χωρών. 

Ο Εθνικισμός είναι ο μοναδικός αντίπαλος των παγκόσμιων δυναστών και γι' αυτό διώκεται σε κάθε επίπεδο, σε κάθε χώρα, με κάθε τρόπο. 

Ο Αγώνας για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ισχυρή Ευρώπη των Εθνών συνεχίζεται. Μέχρι τη Νίκη.

Τ.Ο. Ευβοίας