5/4/15

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Λαμίας


Στα γεμάτα, για μια ακόμη φορά από συναγωνιστές, γραφεία της Τ.Ο. Λαμίας, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τους Γκλέτσο Απόστολο και Κοκουγιάννη Γιώργο. Η ομιλία ξεκίνησε με την τοποθέτηση του συναγωνιστή Κοκουγιάννη ο οποίος έκανε αναφορά στις εσωτερικές αλλά και εξωτερικές πολιτικές εξελίξεις.
Συνέστησε εγρήγορση από όλους μας κυρίως έως τον Σεπτέμβριο διότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν είναι τίποτε δεδομένο. Για την Δίκη του Αρχηγού Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων συναγωνιστών μας δήλωσε ότι φαίνεται καθαρά πως οι κατηγορίες είναι αίολες. Για τις εξωτερικές πολιτικές εξελίξεις ανέφερε ότι η Ουκρανία είναι αυτήν που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για τα γεγονότα που θα συμβούν σε όλη την Ευρώπη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, σκόπιμα καλύπτει το θέμα της Ουκρανίας με πρόσχημα τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας.


Έπειτα τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο.  Λαμίας, Γκλέτσος Απόστολος, που τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να πετά φωτοβολίδες με στόχο καθαρά την παραπληροφόρηση των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα καθαρά συστημικό-φιλελεύθερο κόμμα. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που στηρίζει και νοιάζεται για τον Έλληνα. Έκανε λόγο για την κλιμάκωση των ενεργειών των αντιεξουσιαστών με αποκορύφωμα την είσοδό τους στο προαύλιο της Βουλής. Η κυβέρνηση αυτήν είναι η κυβέρνηση που στηρίζει τρομοκράτες. Κλείνοντας ζήτησε από τους συναγωνιστές σε αυτήν τις τραγικές στιγμές που βιώνει η Πατρίδα μας  να πορευτούμε όλοι ενωμένοι για να βγούμε από αυτό το διέξοδο. Η μόνη λύση είναι η διάδοση και η ισχυροποίηση  της Χρυσής Αυγής.

Τ.Ο. Λαμίας