1/9/14

Ο Νίκος Μίχος απαντά σε συκοφαντικό άρθρο για τη Χρυσή Αυγή


Το άρθρο με τίτλο «Η Χρυσή Αυγή λερώνει τον χώρο μας» είναι για γέλια, όπως και οι σχετικές δηλώσεις τους στην χθεσινή Real News. Φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει τέτοια παγκόσμια απήχηση που καταφέρνει να... «λερώσει», εκτός από την Ελλάδα, με τα αναβολικά και όλη την υφήλιο, όπου η κατανάλωση απαγορευμένων ουσιών κάνει θραύση σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις φυλές.

Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Βασάλος και ο κ. Λεβεντέλης είναι να αυτοεξευτελίζονται. Αν και γνωρίζουν καλά το χώρο του αθλήματος του body building λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής τους υποστηρίζουν σοβαρά ότι είναι δυνατόν να συμμετάσχει κάποιος σε αγώνες οπουδήποτε, χωρίς την χρήση αναβολικών. Εξαπατούν τον κόσμο των αδαών, όσοι επιμένουν ότι υφίσταται άσκηση και φυσική διατροφή, για την επίτευξη τέτοιων σωματικών επιδόσεων.

Εκτός τούτου, ο κ. Βασάλος στην προσπάθειά του να φανεί αρεστός στο κατεστημένο των γυμναστηρίων, από το οποίο έχει αναδειχτεί, φανερώνει με τρόπο άκομψο τις πολιτικές του προτιμήσεις. Τον ενημερώνουμε, αν δεν το ξέρει ακόμα, ότι η Χρυσή Αυγή ούτε τάγματα εφόδου διαθέτει, ούτε ιδεολογία μίσους. Γι' αυτά, ας ψάξει καλύτερα στον δικό του πολιτικό χώρο, αυτόν δηλαδή που με παιδιάστικα σχόλια σαν τα δικά του και ομοίων του φυλακίζει αθώους ανθρώπους και διαπομπεύει συνειδήσεις.

Όσο για τον κ. Λεβεντέλη, του υπενθυμίζω ότι έχουμε κοινούς γνωστούς οι οποίοι γνωρίζουν το ποιόν του καθενός από εμάς καθώς και εμείς το ποιόν του καθενός από αυτούς. Η Αμάρυνθος δεν είναι μακριά και όσα χρόνια και αν περάσουν υπάρχει κόσμος που γνωρίζει ποιος και με ποιού προτροπή έπαιρνε απαγορευμένες ουσίες για να διακριθεί σε αγώνες.

Το ήθος που ευαγγελίζεστε δεν το κατέχει ως απόλυτη αλήθεια καμία ιδεολογία και πάντως όχι η δική σας, όπως έχει στο παρελθόν αποδειχτεί. Επισημαίνουμε, ότι σήμερα, το πιο ανθυγιεινό άθλημα στον κόσμο είναι το body building, με κατάχρηση πλήθους επιβλαβών ουσιών που καταναλώνονται αφειδώς ακόμα και από ανηλίκους, για την υψηλή εποπτεία κάποιων κυκλωμάτων. Με την κρεατίνη και με την πρωτεΐνη δεν φτάνεις ποτέ σε πρωταθλητισμό και αυτό πλέον ισχύει για όλα τα αθλήματα.

Μήπως γνωρίζετε ποιοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται στον «υγιή» χώρο σας έκαναν παράνομες εξαγωγές στεροειδών και άλλων φαρμάκων από την Ελλάδα στις ΗΠΑ; Ξεκινήστε την έρευνά σας από εκεί, και εμείς θα σας βοηθήσουμε.

Γνωρίζω πολλά πρόσωπα και πράγματα αλλά δεν προτίθεμαι να τα κάνω βορά στα δημοσιεύματα για να διαφημιστώ. Η μετριοπάθεια και η ταπεινότητα δεν έβλαψε κανέναν.

Νίκος Μίχος
Βουλευτής Ευβοίας
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή