23/6/14

Φωτορεπορτάζ: Αιμοδοσία στη Χαλκίδα


Η Τράπεζα Αίματος ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας κάλυψε τις ανάγκες πολλών Ελλήνων σε αίμα, κατά τους προηγούμενους μήνες. Παρά την πολυμέτωπη επίθεση στο Κίνημά μας από το σύνολο του συστήματος, οι Χρυσαυγίτες ούτε στιγμή δεν παραλείψαμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους συμπατριώτες μας. Την περασμένη εβδομάδα οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας προσήλθαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας για ν' αυξήσουν ξανά τα αποθέματα της Τράπεζας Αίματος. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:


Γέμισε πάλι το νοσοκομείο με ...μαύρες μπλούζες
Σε ομάδες οι συναγωνιστές συμπληρώνουν τα έντυπα
Με την γνωστή οργάνωση και πειθαρχία των Εθνικιστών η διαδικασία ήταν γρήγορη
Ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος, Ιωάννης Μάλιαρης, είναι τακτικός αιμοδότης
Κάποιοι έδωσαν για πρώτη φορά αίμα -και θα δίνουν τακτικά στο μέλλον.
Η διάθεση είναι πάντα ευχάριστη, σε κάθε κοινωνική προσφορά
Από τα διασκεδαστικά παραλειπόμενα, η εσπευσμένη παρουσία της ...κρατικής ασφάλειας, κατά το πέρας της διαδικασίας. Όταν οι γιατροί ρώτησ;ν τους επί δεκαλέπτου παραστεκόμενους ασφαλίτες εάν θέλουν να δώσουν αίμα, έλαβαν την ξεκαρδιστική απάντηση "Όχι, περαστικοί είμαστε"! 

Όσοι συμπατριώτες μας επιθυμούν να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες των Ελλήνων, το τμήμα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Χαλκίδος είναι ανοιχτό καθημερινά 8:30-13:30. Παρακαλούμε, να επισημάνετε ότι προορίζεται για την Τράπεζα Αίματος ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978804153


Τ.Ο. Ευβοίας