24/2/14

Απογευματινή ενημερωτική δράση στη Χαλκίδα


Με τη νέα "Χρυσαυγειάδα" σε εξέλιξη, η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας πραγματοποίησε απογευματινή πολιτική δράση στη Χαλκίδα, μοιράζοντας εφημερίδες και φυλλάδια, ενημερώνοντας τους συμπολίτες για τις σκευωρίες του χουντικού καθεστώτος, που -νομίζει ότι- κρύβεται πίσω από τη μάσκα της "δημοκρατίας", ενάντια στους υπερασπιστές του Ελληνικού Λαού. 

Το ενημερωτικό υλικό διανεμήθηκε σε καταστήματα και περαστικούς και παντού έτυχε της ίδιας ένθερμης υποδοχής. Ο Λαός μας έχει αφυπνιστεί πλέον και αντιλαμβάνεται την αλήθεια και το δίκαιό μας, όσο κι αν προσπαθούν να τον πείσουν για το αντίθετο τα φερέφωνα των δυναστών του. 


Το μόνο που ακούγαμε ήταν "Δυνατά, παιδιά!", "Μαζί σας!", "Μην κάνετε πίσω!", πολλά συγχαρητήρια για τον αγώνα μας, προτροπές ν' αντέξουμε για χάρη τους και πλήθος ευφάνταστων ύβρεων για τους πολιτικούς του αυτοαποκαλούμενου "συνταγματικού τόξου" στο σύνολό τους και χωρίς εξαιρέσεις.







Ο κάθε ένας από τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πια αποφασισμένος. Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Όσες θυσίες κι αν απαιτηθούν από μέρους μας, η Νίκη είναι δική μας! Ούτε βήμα πίσω! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας