7/5/12

Αυτή η Νίκη είναι του Λαού μας!

Βουλευτής Ευβοίας ο υπεύθυνος της Τοπικής μας, 
συναγωνιστής Νικόλαος Μίχος 

"Θα τα πούμε εντός βουλής"...
Η είσοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο είναι μια Επανάσταση του Ελληνικού Λαού. Πρόκειται για την πρώτη πραγματική Λαϊκή Είσοδο στη Βουλή των Ελλήνων. Είναι η πρώτη φορά που ένα κόμμα εκλέγει βουλευτές αποκλειστικά με τον "τσαμπουκά" της βούλησης του λαού του, χωρίς καμία απολύτως υποστήριξη από τα ΜΜΕ, αλλά αντιθέτως με ενορχηστρωμένη εκστρατεία λάσπης εναντίον του, πρωτοφανούς αισχρότητας και ανηθικότητας. 

Ως Τοπική Οργάνωση Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντοπίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν, ξεπερνώντας τον βομβαρδισμό λάσπης και ψυχολογικής βίας που τους ασκήθηκε συντονισμένα από πολιτικούς, πολιτευτές και ΜΜΕ. Θα τιμήσουμε την στήριξή σας με τις πράξεις μας, εντός και εκτός βουλής. 

Προγραμματίζονται επισκέψεις κλιμακίων μας σε κάθε γωνιά των νομών μας, ώστε να οργανωθούν τοπικοί πυρήνες διαρκούς ενημέρωσης και παρέμβασης για τα τοπικά προβλήματα. Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν στη διοργάνωση των συναντήσεων στην περιοχή τους να επικοινωνήσουν για Εύβοια με την Αλεξάνδρα Μπάρου (τηλέφωνο 6993955634) και για Βοιωτία με τον Μάκη Πετούση (τηλέφωνο 6983199010).  

Οι Έλληνες Εθνικιστές κερδίσαμε την πρώτη μεγάλη μάχη, που μας εφοδίασε με το ισχυρό όπλο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης. Ο πόλεμος για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και την ανάσταση του Λαού μας συνεχίζεται. Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας 
 
Εικόνες από τα γραφεία Χαλκίδος το βράδυ των εκλογών

Πλήθος φίλων και μελών παρακολουθούν τ' αποτελέσματα
Αναφορές εκλογικών ευτράπελων
Η εκλογή βουλευτή μας από την Εύβοια οριστικοποιήθηκε
Νίκη σε μια μάχη. Ο πόλεμος συνεχίζεται.

Υ.Γ.: Όσο για τα διαπλεκόμενα και συστημικά ΜΜΕ, που ούτε καν το δελτίο τύπου με το ψηφοδέλτιό μας δεν δημοσίευσαν προεκλογικά, αλλά σπεύδουν να δημοσιεύσουν προβοκατόρικες  "φήμες" των "εκλεκτών" τους μετεκλογικά (π.χ. Ευβοϊκή Γνώμη ΕΔΩ), να ξέρουν ότι ο Αρχηγός μας μίλησε εκ μέρους όλων μας και εννοεί κάθε του λέξη: